23 Ιανουαρίου, 2016

ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ

 

Με αφορμή το άρθρο με τίτλο:«Η Εκκλησία της Ελλάδος έφτασε στα άκρα» κάποιας ανιστόρητης κ. Σοφίας Βογιατζή στην κομματική εφημερίδα ΑΥΓΗ 20/1/2016 ασχολήθηκε με θέματα της Εκκλησίας όπως την δημιουργία αποτεφρωτηρίων εντός των Κοιμητηρίων.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΗΛΙΘΙΕ!

 

Τα μάθατε; Δεν αρκεί η δόση "Ευρώπης" που μας έχουν χορηγήσει. Χρειάζεται μια νέα ακόμη πιο ισχυρή δόση. Σ' αυτό συμφώνησαν οι Τσίπρας, Βαλς και Σόιμπλε στα πλαίσια συζήτησης στο Νταβός. Ένα σημαντικό μέρος της αλληλεγγύης στην Ευρώπη, οι ομιλητές συμφωνούν, κρατά την ένωση άθικτη.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Υπέρ της ίδρυσης ανεξάρτητου κουρδικού κράτους τάχθηκε κορυφαία υπουργός της ισραηλινής κυβέρνησης σε μια δήλωση η οποία αποκαλύπτει τους σχεδιασμούς των ισραηλινών, άλλα αναμένεται να μεγαλώσει την δυσπιστία που παραμένει μεταξύ Άγκυρας –Ιερουσαλήμ.

ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Πριν από λίγες μέρες ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης, προέβη σε σειρά αποκαλύψεων, σχετικά με ενέργειες και μεθοδεύσεις στις οποίες προχώρησε, μετά από οδηγίες που του έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας.

Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

 

Το ενδεχόμενο της παράτασης μέχρι και δύο χρόνια των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα μεταξύ των κρατών-μελών της Σένγκεν αναμένεται να συζητήσουν οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ, στην άτυπη συνεδρίαση στο Άμστερνταμ τη Δευτέρα. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Επιτροπής για θέματα Μετανάστευσης, Νατάσα Μπερτό. 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Ενισχύουν τα μπλόκα τους οι αγρότες της Μαγνησίας στον οδικό κόμβο των Μικροθηβών, καθώς καταφθάνουν τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα από τα χωριά της περιοχής. Κλειστά τα Τέμπη από τις 12 το μεσημέρι, με τους αγρότες να απευθύνουν πρόσκληση προς εκπροσώπους όλων των μπλόκων να συντονίσουν τον αγώνα τους.

ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ

 

Το 2012 το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων που δημιουργήθηκε μετά από απόφαση της Ευρώπης σκέφτηκε να κάνει μια σφυγμομέτρηση η οποία όμως δεν βγήκε στην δημοσιότητα.Μέσα λοιπόν στα διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν στον ελληνικό λαό, ένα από αυτά ήταν κατά πόσο είναι σύμφωνοι οι Ελληνική γνώμη σε ξένες επενδύσεις στη χώρα μας.

ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερα από είκοσι μπλόκα με τρακτέρ βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου. Τον αποκλεισμό των τελωνείων των Κήπων και των Καστανέων, έχουν προγραμματίσει από τις 12:00 έως και τις 14:00, οι αγρότες του Έβρου, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες αλλαγές σε φορολογικό και ασφαλιστικό.

ΥΓΡΟΣ ΤΑΦΟΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Στους 35 ανήλθαν οι νεκροί από το ναυάγιο ξύλινου ιστιοφόρου σκάφους που μετέφερε μετανάστες και πρόσφυγες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Καλολίμνου, καθώς το απόγευμα ανασύρθηκε η σορός μίας γυναίκας ακόμη. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 26 άτομα (22 άνδρες και 4 γυναίκες) και έχουν περισυλλεγεί 35 σοροί (17 γυναίκες, 7 άνδρες και 11 παιδιά).

ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ

 

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ συζήτησαν την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη δια τηλεφώνου χθες και συμφώνησαν ότι μια προγραμματισμένη σύσκεψη δωρητών στο Λονδίνο θα αποτελέσει ευκαιρία να εμπνεύσουν παγκόσμιες προσπάθειες για το θέμα, είπε ο Λευκός Οίκος.