04 Ιανουαρίου, 2016

ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ

 

Λάδι βγάζει τον Τσοχατζόπουλο ο Σημίτης!
Δεν υπήρχε ίχνος, σκιά παρατυπίας εναντίον του στο ΚΥΣΕΑ - Ποτέ δεν έγινα δέκτης καταγγελιών για δωροδοκία - Έδιωξα δύο υπουργούς και απέφυγε να αναφέρει τα ονόματά τους  γιατί υπήρχαν φήμες για αυτούς - Αιχμές κατά Αρσένη για τα Ίμια: «Ο χειρισμός στο υπουργείο Άμυνας δεν ήταν ικανοποιητικός»!

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

 

Στην τελική ευθεία για την ηγεσία της ΝΔ εισέρχονται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τα επιτελεία τους έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους καταλόγους των 405.000 ψηφοφόρων του πρώτου γύρου, επιδιώκοντας να καθοδηγήσουν την τελική επιλογή τους μέσα από μια άμεση επαφή.

ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΣΗ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

 

Σε αναβρασμό στο χάσμα μεταξύ σουνιτών και σιιτών διεθνώς απειλεί να εξελιχθεί η διπλωματική σύγκρουση Ιράν και Σαουδικής Αραβίας με φόντο την εκτέλεση του αλ Νιμρ:

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των δύο αντρών που εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Αιτωλοακαρνανία.Το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της γιγαντιαίας επιχείρησης εντοπισμού τους, βρέθηκε τελικά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν την νύχτα της Παρασκευής.

ΠΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΩΝ

 

Dawn Stefanowicz, είναι μια γυναίκα που μεγάλωσε με έναν πατέρα που προτιμούσε άτομα του ιδίου φύλου.Η Dawn μοιράζεται την προσωπική της ιστορία μέσα από το βιβλίο της με τον τίτλο: «Η Επίδραση των Ομοφυλόφιλων» Γονέων.

ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ

 

Η Σαουδική Αραβία έδωσε διορία δύο ημερών στους διπλωμάτες του Ιράν οι οποίοι βρίσκονται στο έδαφός της να εγκαταλείψουν τη χώρα, στο πλαίσιο της έντασης στη σχέση Ριάντ - Τεχεράνης για την εκτέλεση Σαουδάραβα σιίτη μουσουλμάνου κληρικού από τις σαουδαραβικές αρχές.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

 

Μία νέα αξιολόγηση κατονομάζει τις ΗΠΑ ως μία από τις απειλές για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας για πρώτη φορά, κάτι που προδίδει το πώς επιδεινώθηκαν οι σχέσεις της Μόσχας με τη Δύση τα τελευταία χρόνια. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε το εν λόγω έγγραφο με τίτλο «Σχετικά με την Εθνική Στρατηγική της Ρωσικής Ομοσπονδίας» την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Τσουχτερό το κρύο στη βόρεια Ελλάδα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει νέα επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι. Κανονικά πραγματοποιούνται όλα τα δρομολόγια των πλοίων, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Πού χρειάζονται ακόμα αλυσίδες.

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΡΥΒΕ 15 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΟΥ;

 

Δύο χρόνια μετά την εισαγγελική παραγγελία, της τότε προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτας Φάκου, για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και την αύξηση των χρεών επί προεδρίας Γ.Α.Π. 

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ 2007 - 2013, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του υπουργείου Οικονομίας, ενώ ολοκληρώνεται η προετοιμασία των προσκλήσεων των νέων προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014  2020 που θα εκδοθούν το αμέσως προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΑΚΕΡ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΩΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

O λογαριασμός του υπουργού Τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram επλήγη από μια κυβερνοεπίθεση που διέπραξαν χάκερ οι οποίοι συστήνονται ως στελέχη μιας ομάδας Τούρκων ακτιβιστών, με αποτέλεσμα να μην ήταν για κάποιο διάστημα δυνατή η πρόσβασή σε αυτόν, όπου ανήρτησαν φωτογραφίες ενός πολεμικού αεροσκάφους και σημαιών της Τουρκίας.

ΠΡΟΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ

 

Δεν κάνουν κυβέρνηση οι αυτονομιστές της Καταλονίας καθώς το ακροαριστερό κόμμα CUP αρνήθηκε να υποστηρίξει τον Αρτουρ Μας για τον σχηματισμό νέα τοπικής κυβέρνησης. Η άρνηση αποτελεί σοβαρό πλήγμα για το κόμμα του Μας που επιδιώκει την ανεξαρτησία από την Ισπανία.