29 Δεκεμβρίου, 2016

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο Ρωσικός και ο Συριακός Στρατός έχουν έρθει σε συνεννόηση και με τη συνδρομή Τούρκων και Ιρανών επιβάλουν την εκεχειρία στη Συρία. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτουν τα εγκλήματα πολέμου του Ισλάμ.

Σημειώστε λάθος. Τα εγκλήματα κατά του ανθρωπίνου είδους από τους τζιχαντιστές που αποκεφαλίζουν, βιάζουν και καίνε ζωντανούς ανθρώπους και τους θάβουν σε ομαδικούς τάφους.

Πώς απαντά η Δύση (δηλαδή οι ΗΠΑ); Με ψήφισμα του ΟΗΕ συστήνεται επιτροπή διερεύνησης εγκλημάτων πολέμου ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. Καλά διαβάσετε. Τα εγκλήματα τα κάνουν οι Ορθόδοξοι Ρώσοι και όχι οι κανίβαλοι τζιχαντιστές. Το χειρότερο για εμάς τους Έλληνες;

Η Ελλάδα προσυπέγραψε την απόφαση. Η Δυτικοδουλεία της Ελλάδας δεν έχει όριο. Φτάνει στον παραλογισμό.  Όση κατανόηση και αν έδειχνε ο Πούτιν για τα γεωστρατηγικά μας θέματα (αντιλαμβάνεται τις πιέσεις και πως οι πολιτικοί μας είναι κατώτεροι των περιστάσεων) αλλά αυτή η υπερψήφιση στον ΟΗΕ τον εξόργισε.

Το θεώρησε προσβολή προς τον ίδιο προσωπικά. Ελπίζουμε ότι οι δεσμοί που έχουν η Ελλάδα και η Ρωσία θα παραμείνουν ισχυροί.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: