23 Νοεμβρίου, 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΣΜΙΡ Η ΙΝΔΙΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

 

Οι στρατιωτικοί του Πακιστάν έστησαν κατά μήκος του συνόρου ενέδρα στους Ινδούς στρατιωτικούς και ακρωτηρίασαν το σώμα ενός στρατιώτη σύμφωνα με τον στρατό της Ινδίας. Ο στρατός της Ινδίας ορκίστηκε ότι θα εκδικηθεί για τον θάνατο των στρατιωτικών που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στην διαφιλονικούμενη περιοχή του Κασμίρ, με την ένταση στην περιοχή να συσσωρεύεται.


Οι στρατιωτικοί του Πακιστάν έστησαν κατά μήκος του συνόρου ενέδρα στους Ινδούς στρατιωτικούς και ακρωτηρίασαν το σώμα ενός στρατιώτη σύμφωνα με τον στρατό της Ινδίας. Ο στρατός του Πακιστάν λέει από την πλευρά του ότι τουλάχιστον οκτώ πολίτες που βρίσκονταν στην πλευρά του συνόρου σκοτώθηκαν το πρωί της Τετάρτης όταν ένα ινδικό βόλι χτύπησε ένα επιβατικό λεωφορείο.

Kαι οι δύο πλευρές αλληλοκατηγορούνται για την καταπάτηση της ειρηνευτικής εκεχειρίας του Κασμίρ που είχε συμφωνηθεί το 2003. Δεκάδες πολίτες και στρατιώτες έχουν σκοτωθεί και από τις δύο πλευρές από τότε που οι στρατιωτικοί επιτέθηκαν σε μια ινδική στρατιωτική βάση το Σεπτέμβριο.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: