08 Νοεμβρίου, 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ;

 

Όλοι οι Έλληνες το έχουν καταλάβει πια. Το προσφυγικό ζήτημα δε λύνεται ΚΑΙ διότι υπάρχει ένας χορός εκατομμυρίων ευρώ που πηγαίνουν σε ημέτερους. Το σκάνδαλο αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας (τα εξοπλιστικά επίσης είναι) διότι άπτεται των Εθνικών Θεμάτων και των ελληνικών συνόρων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας «η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δώσει ήδη 83 εκ. ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση από πλευράς κυβερνήσεως έχει φτάσει τα 5 εκ. ευρώ, χωρίς – φυσικά – να υπολογίζονται τα χρήματα που έχουν σπαταληθεί προς τους πλουτοκράτες, οι οποίοι κατασκεύασαν τα Hot Spot».

Πέραν των σκανδαλωδών ποσών που πηγαίνουν στις ΜΚΟ, ανεξέλεγκτα και από ‘δρόμους’ άγνωστους, η κυβέρνηση προχωρά και σε επιπλέον έξοδα για εκδηλώσεις προς τους ‘αλληλέγγυους’. 50.000 ευρώ είναι το κόστος μίας εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στον Έβρο και η οποία εκδήλωση θα γίνει για να τιμήσει τους ‘αλληλέγγυους’ και τους αρμόδιους της κυβέρνησης.

Εκτός του ότι οι Έλληνες πεινάνε, έχουν γονατίσει από την υπερφορολόγηση και απλά δεν αντέχουν άλλο, είναι ακόμα πιο προκλητική η σχέση με τις ΜΚΟ αν σκεφτούμε τι ρόλο έχουν παίξει, ξεκάθαρα ανθελληνικό, σε νησιά όπως η Λέσβος και η Χίος.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: