19 Οκτωβρίου, 2016

OΙ ΗΠΑ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

«Μπορεί κανείς να περιμένει οτιδήποτε από τους Aμερικανούς φίλους μας. Είπε τίποτε νεότερο ο Τζον Μπάιντεν; Και δεν ξέραμε ότι οι επίσημες αρχές των ΗΠΑ κρυφοκοιτάζουνε και κρυφακούνε όλον τον κόσμο;

Αυτό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι καθόλου μυστικό», – δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχολιάζοντας τις απειλές του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχετικά με πρόθεση να προχωρήσουν σε επιθέσεις εναντίον της Μόσχας στον κυβερνοχώρο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε ότι «οι αρχές των ΗΠΑ ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια γι αυτό το σκοπό. Σ’ αυτή τη διαδικασία εμπλέκονται, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) και άλλες ειδικές υπηρεσίες. Κατασκοπεύουν όχι μόνο τους πιθανούς αντιπάλους τους, αλλά και τους συμμάχους τους και όλοι το γνωρίζουν».

«Το μόνο νεότερο είναι ότι για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν: πρώτον, ότι πράγματι ασχολούνται με αυτό, και δεύτερον, ότι εκτοξεύουν απειλές. Το γεγονός που, φυσικά, δεν ανταποκρίνεται στους κανόνες των διεθνών σχέσεων», – δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Στις 15 Οκτωβρίου, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιδράσουν στις υποτιθέμενες επιθέσεις της Μόσχας στον κυβερνοχώρο, τη «σωστή στιγμή» και με μέγιστη αποτελεσματικότητα.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: