19 Οκτωβρίου, 2016

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΙ "ΞΕΦΥΓΕΙ"

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αμερικανός πρόεδρος Μ. Ομπάμα κηρύσσει πόλεμο στους «συνωμοσιολόγους», οι οποίοι γράφουν στο διαδίκτυο ενάντια στην αμερικανική εθνική ασφάλεια. Υπόσχεται επίσης, τη εξαφάνιση την πρώτη τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος, όσον αφορά την ελευθερία των ΜΜΕ.

Υποσχέθηκε επίσης, ότι θα κλείσει τις όλες εναλλακτικές ιστοσελίδες, αναφερόμενος ως «άγρια, άγρια δύση» της Αμερικής, των μέσων ενημέρωσης πριν τελειώσει τη θητεία του. Η κυβέρνηση και ο Ομπάμα έχουν παραδώσει τον έλεγχο του παγκόσμιου διαδικτύου σε μία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία, της οποίας τους ιδιοκτήτες δεν γνωρίζει κανείς.

Σε ένα συνέδριο καινοτομίας στο Πίτσμπουργκ έγιναν οι δηλώσεις του Αμερικανικού προέδρου, τονίζοντας ότι  οι  «συνωμοσιολόγοι» καταστρέφουν την πίστη του κοινού, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και προειδοποίησε ότι οι εναλλακτικές ιστοσελίδες ειδήσεων αποτελούν  «εθνική απειλή» για τις μελλοντικές εκλογές.

Σε συνέντευξη για την επιχειρηματική καινοτομία, ο Ομπάμα δήλωσε: «Θα πρέπει να ξαναχτίσουμε μέσα σε αυτήν την «άγρια-άγρια δύση» ροής πληροφοριών κάποιο είδος λειτουργίας, βάση της οποίας  οι άνθρωποι θα κινούνται με επιμέλεια», συνεχίζοντας ότι:

«Πρέπει  νομίζω, να βάλουμε κάποιο είδος «τάξης»  με τον οποίο να μπορούμε να ταξινομήσουμε απορρίπτοντας αυτές που προκαλούν διχασμό στον αμερικανικό λαό». Πρόκειται για εντολή των «ηγετών» της νέας Τάξης για την ελεύθερη ενημέρωση, μέσω ενός σχεδίου φίμωσης του Τύπου.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: