06 Οκτωβρίου, 2016

ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ

 

Χάκερ με το όνομα "Guccifer 2.0", όπως αναφέρει το RT,  υπέκλεψε έγγραφα από τους σέρβερ του Ιδρύματος Κλίντον και τα δημοσίευσε στο διαδίκτυο, προκαλώντας νέο "πονοκέφαλο" στη Δημοκρατική υποψήφιο, αφού βγήκαν στη φόρα στοιχεία που συνδέουν τους φορολογούμενος με τις δωρεές που κάνουν οι χρηματοδότες στη Κλίντον. 

"Χάκαρα τον σέρβερ του Clinton Foundation και κατέβασα εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα και βάσεις δεδομένων με δωρεές. Η Κλίντον και το επιτελείο της δεν μπαίνουν στον κόπο να προστατεύσουν τα δεδομένα", έγραψε ο χάκερ στο μπλογκ του. 

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε ένα φάκελος που ονομάζεται "Πλήρωσε για να παίξεις". Σε ένα από αυτά τα  έγγραφα φαίνονται μεγάλες τράπεζες να χρηματοδοτούν τη Χίλαρι Κλίντον με ένα ποσοστό της κρατικής βοήθειας (ΤΑRP) που λαμβάνει το κόμμα της. 

Μοιάζει με μεγάλες τράπεζες και εταιρείες συμφώνησαν να δωρίσουν στους Δημοκρατικούς ένα ορισμένο ποσοστό των διατιθέμενων κονδυλίων TARP. Τα λεφτά των Αμερικανών φορολογούμενων που προορίζονται για την σωτηρία του οικονομικού συστήματος καταλήγουν  δωρεά στο Δημοκρατικό κόμμα", υπογραμμίζει ο Guccifer 2.0.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: