06 Οκτωβρίου, 2016

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΗΠΑ

 

Θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ, στον Λευκό Οίκο. Εκεί θα αποφασιστεί το αν θα επέμβει στη Συρία ή όχι. Στη σύσκεψη θα έχουν συμμετοχή όλα τα μέλη του Συμβουλίου.

Οι Αμερικανοί έχουν θορυβηθεί από τις κινήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν, που έχει γεμίσει τη Μεσόγειο με πολεμικά του πλοία, ενώ συνεχώς ενισχύει τις δυνάμεις του.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ δηλώνουν πως εδώ και μέρες γίνονται συνεχείς συσκέψεις από τις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ για να «αντιμετωπιστεί η κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Χαλέπι όπου συριακά και ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν την πόλη» όπως λένε.

«Η επιλογή που συζητείται είναι σαρωτικοί βομβαρδισμοί με πυραύλους Cruise  κατά θέσεων του συριακού Στρατού καθώς και με άλλα όπλα από μαχητικά και πλοία» είπε Αμερικανός σε αμερικανικό μέσο ενημέρωσης.

«Σκεφτόμαστε ακόμη και τον βομβαρδισμό χωρίς έγκριση από το Συμβούλιο Ασφαλείας. Οι βομβαρδισμοί θα είναι μυστικοί και χωρίς να υπάρξει δημόσια ανακοίνωση» πρόσθεσε.

Το Χαλέπι, άντρο των τζιχαντιστών, ετοιμάζεται να πέσει στα χέρια των Ρώσων, που όταν συμβεί θα είναι το οριστικό πάτημα του Πούτιν στη Συρία. Όταν γίνει αυτό, οι Αμερικανοί απλά θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι εκτός παιγνιδιού.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: