09 Οκτωβρίου, 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ολοκαύτωμα θα είναι για το Σύριζα η πόλη του Πειραιά. είναι χαρακτηριστικό πως στις εκλογές τοπικών οργανώσεων Πειραιά και Ηρακλείου, για την ανάδειξη συνέδρων του κόμματος όλοι έριξαν ‘μαύρο’. 

Στον Πειραιά ψήφισαν μόλις 61 μέλη τα οποία «έριξαν μαύρο» σε δύο από τους τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Συγκεκριμένα η Ελένη Σταματάκη πήρε 6 ψήφους και ο Κώστας Δουζίνας 3. 

Αίσθηση προκαλεί ότι ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, παλαιότερα υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά εξελέγη 6ος με 12 ψήφους. Δεν τελειώνει εδώ η πανωλεθρία. 

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέλεξαν τον πανεπιστημιακό Μιχάλη Σπουρδαλάκη, που τοποθετήθηκε επικεφαλής της Επιτροπή για τη Συνταγματική αναθεώρηση από τον πρωθυπουργό. Έλαβε μόλις 8 ψήφους.

Στο δε Ηράκλειο ίδια κατάσταση. Οι δύο από τους τρεις εν ενεργεία βουλευτές δεν έβαλαν καν υποψηφιότητα, ενώ ο Σωκράτης Βαρδάκης δεν εξελέγη καν. 

Στο μεταξύ μυστική δημοσκόπηση για την περιοχή του Πειραιά δείχνει αποτελέσματα που σοκάρουν και Μαξίμου και Πειραιώς. Ο μεν Σύριζα βρίσκεται σε μονοψήφιο ποσοστό, αλλά και η Νέα Δημοκρατία με το 24% μόνο χαρούμενη δε μπορεί να είναι… 


Δεν υπάρχουν σχόλια: