05 Οκτωβρίου, 2016

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;

 

Η αρχή του ονόματος Ρότσιλντι χάνεται κάπου στον 18ο αιώνα, όταν γεννήθηκε στη Γερμανία ο Εβραίος Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ, που άλλαξε το επίθετο του σε Ρότσιλντ που σημαίνει "κόκκινη ασπίδα". 

Στο βάθος των αιώνων, το επίθετο αυτό συνδέθηκε με πάμπολλες επιχειρήσεις, αρχής γεννωμένης σε 5 πόλεις της Ευρώπης, όπου ο Μάγερ έστειλε τους 5 γιους του και ίδρυσαν υποκαταστήματα της τράπεζας που είχε ιδρύσει ο ίδιος στη Γερμανία. 

Με το πέρασμα των χρόνων, οι οικογένεια μεγάλωνε την περιουσία της και σε αυτό συντέλεσαν σπουδαία ιστορικά γεγονότα, όπως η Γαλλική Επανάσταση και οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι.

Μέσω πρακτόρων, εκβιασμών και λαδώματος, η οικογένεια καταφέρνει να πολλαπλασιάσει τον πλούτο της και μάλιστα, το 1824 χορηγεί δάνειο στην επαναστημένη Ελλάδα, ενώ ήταν από τους πρώτους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας. 

Αυτή τη στιγμή, οι Ρότσιλντ, κατέχουν επιχειρήσεις που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε, θεωρούνται από τους κορυφαίους στην παγκόσμια τραπεζική αγορά.

Ελέγχουν πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης και είναι, σύμφωνα με τους συνομωσιολόγους, μαζί με τους Ροκφέλερ, οι πραγματικοί κυβερνώντες όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ.  Η συνολική τους περιουσία αγγίζει και ξεπερνάει τα 500 τρις.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: