26 Σεπτεμβρίου, 2016

ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ

 

Στο μεγάλο Business Forum που γίνεται στην πόλη Prizren του Κοσσυφοπέδιου τις τελευταίες μέρες, τέθηκε το αίτημα αποστολής μεγάλης ποσότητας όπλων προς τους τουρκόφωνους πληθυσμούς των Βαλκανίων, διότι ακολουθούν σημαντικές εξελίξεις!

Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει μια διόλου ευκαταφρόνητη τουρκόφωνη μειονότητα, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Hürriyet, (Balkanalar silah istiyor), ζήτησε περίπου 48 χιλιάδες όπλα από τον πρόεδρο των Μουσουλμάνων επιχειρηματιών της περιοχής του Αιγαίου της Τουρκίας, Derya Kürkçüoğlu.

Αυτός διευθύνει και βιομηχανία παραγωγής ελαφρών όπλων και διαβεβαίωσε τους αιτούντες ότι θα μεταφέρει το μήνυμα στην κυβέρνηση στην Άγκυρα. Στην έκθεση βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο υπουργός υπεύθυνος για τις ιδιωτικοποιήσεις της τουρκικής κυβέρνηση, Abdullah Erkan, ο πρόεδρος των επιχειρηματιών του Μπόντρουμ, Sevinç Göksel, όλοι παράγοντες σημασίας στην Τουρκία.

Είναι πλέον φανερή η πρόθεση των τουρκόφωνων μειονοτήτων στα Βαλκάνια να οργανωθούν για σύγκρουση, υπό την αιγίδα πάντα της ‘’μαμάς’’ Τουρκίας. Αυτή η επεκτατική πολιτική που όλο και απλώνει τα πλοκάμια της προς την Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: