26 Σεπτεμβρίου, 2016

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ

 

Στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών του ΟΗΕ, όπου παραβρέθηκε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, έλαβε χώρα μια μυστική, κατ’ιδίαν διάσκεψη υπό την διοργάνωση του Michael Bloomberg.

Το αξιοπρόσεκτο της υπόθεσης είναι πώς σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ρ.Τ. Ερντογάν ήταν προσκεκλημένος αυτής της συνάντησης, μαζί με τον γνωστό Αμερικανό διπλωμάτη, Χένρυ Κίσινγκερ, αλλά και τον James Rotschild, εκπρόσωπο της επιφανούς οικογένειας που τάσσεται υπέρ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν στο σύνολο τους είναι επιφανή στην οικονομικο-πολιτική σκηνή, με όλα τα ονόματα των παρευρισκόμενων όπως, James C Cowels, Jeft Enslin, Hamilton E Jones, Manuel Gonzalez Paramo, κ. α. να έχουν διαρρεύσει.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε στο πλευρό του τον υπουργό υπεύθυνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, Ömer Çelik, τον υπουργό Ενέργεια, γαμπρό και στενό συνεργάτη του Ερντογάν, Berat Albayrak, τον αντιπρόεδρο του κόμματος του Ερντογάν, Yasin Aktay, τον πρέσβη της Τουρκίας στις ΗΠΑ, Serdar Kılıç καθώς και τον ειδικό σύμβουλο του Ερντογάν, İbrahim Kalın.

Πρόκειται για μας συνάντηση που έγινε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και την εμπλοκή Τουρκίας στον συριακό εμφύλιο να αποκτά άλλη σημασία, όπως ισχυρίζονται τα τουρκικά μέσα. Λαμβάνοντας υπόψιν όμως τις θέσεις Κίσινγκερ και Ρότσιλντ όσον αφορά το προσφυγικό ζήτημα. 

Mε την προώθηση χιλιάδων μουσουλμάνων στην ΕΕ και πρώτα στην Ελλάδα ώστε να αλλοιώσουν και να καταστρέψουν τις κοινωνίες που θα τους δεχτούν, η πιθανότητες γέρνουν προς την πλευρά που θέλει ΗΠΑ και Τουρκία να καλωσορίζουν ένα τέτοιο σενάριο…

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: