03 Σεπτεμβρίου, 2016

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Όπως φαίνεται, νέα  σχέδια έχουν δημιουργηθεί για την Τουρκία από τρίτους, αφού πλέον βλέπει το φως του ήλιου ένα πολιτικό κόμμα, με την επωνυμία «Οθωμανικό Κόμμα».

Με σλόγκαν «η Τουρκία είναι ηγέτης», το κόμμα αυτό χρησιμοποιεί αραβικά πάνω στο έμβλημα του, και έχει σκοπό να κατέβει στις επόμενες εκλογές. Ο επικεφαλής του «Osmanli Partisi», Ιμπραχίμ Ούνιε, δηλώνει,  

«Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Θα βάλουμε τα πάντα σε ένα θεσμικό πλαίσιο», και ότι «θα αλλάξουν την πολιτική στην Τουρκία».  Συνεχίζει, αναφέροντας:«Στο προσεχές μέλλον θα έχουμε ένα καμπ, θα ολοκληρώσουμε την εκπαίδευσή μας και θα ανακοινώσουμε τα προγράμματά μας. Θα φτάσουμε στο πιο μακρινό σημείο της χώρας.

Θα χτυπήσουμε κάθε πόρτα και δεν θα αφήσουμε χέρι με το οποίο δεν έχουμε κάνει χειραψία και καρδιά στην οποία δεν έχουμε μπει».«Από την καρδιά της μουσουλμανικής τουρκικής κοινωνίας» προέρχονται τα μέλη του Κόμματος αυτού. 

Κλείνοντας, ο Ούνιε δήλωσε πως σκοπεύει να δημιουργήσει προγράμματα για τους μουσουλμάνους στην Τουρκία και τον υπόλοιπο κόσμο. «Θα καλλιεργήσουμε όλο το έδαφος στο οποίο βάδισαν οι πρόγονοί μας, στο όνομα της τουρκο-ισλαμικής ενότητας. Κανείς δεν θα είναι σε θέση να κάνει παιχνίδια σε μουσουλμανικό έδαφος»
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: