18 Σεπτεμβρίου, 2016

ΤΡΕΜΕΙ Η ΔΥΣΗ

 

O Ρώσος πρόεδρος είναι γνωστός για τους λεκτικούς ελιγμούς του και κατάφερε για άλλη μια φορά να θέσει εντέχνως τη γνώμη του πάνω στο φλέγον θέμα της επίθεσης Ρώσων χάκερ στα αρχεία της WADA.

Δήλωσε με τρόπο ότι «Δεν εγκρίνουμε αυτό που κάνουν οι χάκερ, αλλά αυτό που κάνουν είναι ενδιαφέρον για την διεθνή κοινότητα, ειδικά την αθλητική κοινότητα», καθώς η WADA φέρεται να επέτρεψε την χρήση απαγορευμένων ουσιών από αθλητές των ΗΠΑ και άλλων χωρών σε αντίθεση με την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Ομάδα της Ρωσίας, η οποία αποκλείστηκε από το Ρίο με την υποψία και μόνο. 

Συγκεκριμένα ήρθαν στη επιφάνεια φάκελοι που αποκαλύπτουν κορυφαίους αθλητές, όπως οι Αμερικανίδες τενίστριες Σερένα και Βένους Ουίλλιαμς, η σταρ της γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς, η μπασκετμπολίστρια Έλενα Ντέλε Ντόνε και πολλοί ακόμα από τη Γερμανία, τη Βρετανία, την Τσεχία, τη Δανία, την Πολωνία την Ρουμανία και την Ρωσία, να λαμβάνουν απαγορευμένες ουσίες κατόπιν άδειας από την WADA!

Η αποκάλυψη αυτή από τους χάκερ ‘Fancy Bears’ «Γεννά ερωτήματα. Υγιείς αθλητές λαμβάνουν νόμιμα ουσίες που είναι παράνομες για άλλους και οι άνθρωποι που υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες και αναπηρίες αποκλείονται με την υποψία ότι έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών», όπως αναφέρει ο Ρώσος πρόεδρος και ο νοών νοείτω…

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: