10 Σεπτεμβρίου, 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και, δυστυχώς, παίρνει μαζί του και την Ελλάδα αν δεν βρεθεί μια άμεση λύση. Οι πολίτες βιώνουν μια δυσβάστακτη καθημερινότητα και μετά το πέρας του καλοκαιριού και την αρχή του φθινοπώρου.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα καθώς από τη θεωρία πάμε στην πράξη και οι φορολογούμενοι είναι αντιμέτωποι με τα "τέρατα" που λέγονται φόροι.  Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση κάνει όλα τα χατιράκια των ξένων, οι οποίοι όμως δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι και ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ότι ο κόφτης.

Που έχει συμφωνηθεί να μπει - αν μπει αφού αυτό θα εξαρτηθεί αν έχουμε εκπληρώσει όλα  όσα θέλουν οι θεσμοί, πράγμα αδύνατο άρα ο κόφτης είναι προ των πυλών - την Άνοιξη όλο και πλησιάζει, καθώς πρέπει άμεσα να συσταθεί ο νέο προϋπολογισμός. 

Επιπλέον, λίγο πριν το τελικό "χαίρε" και για να γλυτώσει ή έστω να επιβραδύνει την καταστροφή, η κυβέρνηση "μας" σκέφτεται να επιβάλλει νέα φορολογία σε καύσιμα κλπ, ενώ, εννοείται ότι θα υπάρχει μείωση συντάξεων κλπ. 

Βάλτε σε όλα τα παραπάνω το ήδη διαλυμένο-απλώς δεν το ξέρει- κυβερνών κόμμα και βουαλά, όλα θα αλλάξουν και θα είμαστε μάρτυρες τρομερών πολιτικών εξελίξεων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: