06 Αυγούστου, 2016

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ

 

«H Ρωσία απευθύνει μια προειδοποίηση προς τους μαχητές: Είτε θα παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς οι σοροί ή θ΄ αρχίσουν εντατικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή».

Αναφέρει η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets» για το τι θα γίνει αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα τους, να επιστραφούν οι σωροί του των 5 ρώσων στρατιωτικών του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκε.

Τελείωσαν τα παιχνίδια για τους αντάρτες στη Συρία, αφού ο Πούτιν είναι έτοιμος για κάθε περίπτωση, ώστε να ανακτήσει τις σωρούς. «Το ελικόπτερο καταρρίφθηκε ενώ επέστρεφε από μια ανθρωπιστική αποστολή. 

Ήταν επί του ελικοπτέρου πέντε άτομα, 3 μέλη του πληρώματος, και δύο αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου Συντονισμού της συμφιλίωσης στη Συρία», δηλώνει ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Victor Murachowska.

Και συνεχίζει: «Γιατί το ελικόπτερο πετούσε πάνω από περιοχές που ελέγχονται από τρομοκράτες; Και γιατί ήταν το (Mi-8), χωρίς την προστασία άλλων ελικοπτέρων; Και γιατί πετούσε σε αυτό το ύψος, όπου θα μπορούσε να χτυπηθεί από αντιαεροπορικά που κατέχουν οι τρομοκράτες;».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «με βάση τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από ένοπλες οργανώσεις στο Διαδίκτυο, το ελικόπτερο έπεσε πιθανώς από αντιαεροπορικό (ZU-23) που αγοράστηκε σε μεγάλες ποσότητες από Σαουδική Αραβία, Κατάρ και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και παραδόθηκε στους αντάρτες στη Συρία. 

Τέλος ανέφερε: «είναι σαφές ότι η μεταφορά των σωμάτων των ρώσων στρατιωτικών στη βάση Khmeimim θα είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: