03 Αυγούστου, 2016

ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου η οποία σε συνέντευξή της δήλωσε τα εξής:

«Προτιμώ τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία στη Γερμανία και αλλού στην Ευρώπη. Ξαφνικά μας πειράξανε οι καταλήψεις;  Όταν λείπει ο δημόσιος χώρος οι άνθρωποι πρέπει να βρουν δημόσιο χώρο. 

Ακούω ότι πρέπει να επικρατήσει η τάξη και η ασφάλεια, πρέπει να επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο» παρατήρησε η κ. Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με την υπουργό, «οι καταλήψεις ποτέ δεν δημιούργησαν την κρίση, έχουμε καταλήψεις από τη μεταπολίτευση, άλλα μας οδήγησαν στην κρίση, άλλα φαινόμενα που μας φτάσανε εδώ που μας φτάσανε».

«Η ευκολία του "μπαίνει δεν μπαίνει η αστυνομία’" (σ.σ σε χώρο υπό κατάληψη) εμένα δεν με αφορά» πρόσθεσε. Στο θέμα της κατάληψης του ΑΠΘ υποστήριξε ότι «τελείωσε καλά δεν μπορούσε να παρέμβει με τόσο κόσμο η αστυνομία».

Πέρα από τις απόψεις που εκφράζει η Αναπληρώτρια Υπουργός και κατά πόσον αυτές είναι λογικές ή όχι, οφείλουμε να τονίσουμε το επικοινωνιακό παιγνίδι που παίζεται, για ον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Ήρθε το πρώτο κόψιμο στις συντάξεις, ξέρουμε ότι τα ταμεία είναι άδεια καθώς ο λαός αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους του, αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα αυτά, ασχολούμαστε με τις απόψεις (αιρετικές είναι η αλήθεια) της κας Αναγνωστοπούλου.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε στα συστημικά ΜΜΕ πόση ώρα θα ασχοληθούν με το θέμα. Είναι προφανές πως κανείς δε θεωρεί το μέγιστο θέμα τις δηλώσεις της. η επιβίωση των Ελλήνων είναι…





 


Δεν υπάρχουν σχόλια: