07 Αυγούστου, 2016

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

 

Η κινεζική πολεμική αεροπορία έστειλε αεροσκάφη να πετάξουν πάνω από τη Νότια Σινική Θάλασσα, σήμερα το πρωί. Μεταξύ των αεροσκαφών ήταν και βομβαρδιστικά Η-6, αλλά και μαχητικά Su-30.

Εκπρόσωπος των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων δήλωσε πως «η πτήση των αεροσκαφών αυτών, συμπεριλήφθηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης εναέριας μάχης, στο πλαίσιο αναβάθμισης της μαχητικής ικανότητας της κινεζικής πολεμικής αεροπορίας».

Η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται ανεξέλεγκτη και σε αυτή την περιοχή του πλανήτη. Θυμίζουμε την πρόσφατη εκτόξευση πυραύλων από τη Β. Κορέα, καθώς και την κόντρα Κινέζων και Αμερικανών για τον έλεγχο του Ειρηνικού Ωκεανού. Η Κίνα φαίνεται πως κάνει επίδειξη δύναμης.

Η αντεπίθεση του Συριακού στρατού στον αντίποδα, με την υποστήριξη των Ρώσων έχει αποτέλεσμα. Έχουν ανακαταληφθεί θέσεις που είχαν οι τρομοκράτες, βέβαια με λουτρό αίματος. Οι 9000 τρομοκράτες υπερασπίζονται το Χαλέπι που πολιορκείται από τους Ρώσους και τους Σύρους. 

Μέχρι τώρα οι ισλαμιστές έχουν χάσει πάνω από 1800 άνδρες κάτι που δείχνει την αποφασιστικότητά τους για να σταματήσουν την πολιορκία, καθώς ξέρουν ότι εάν το Χαλέπι πέσει μετά είναι η σειρά της Ιντλίμπ και εκεί κάπου ο πόλεμος φτάνει στο τέλος του.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: