18 Αυγούστου, 2016

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ "ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ"

 

Ανακοινώθηκε στις 14 Αυγούστου, η ίδρυση της «Γενικής Διοίκησης της Στρατιωτικής Δύναμης της Μπαμπ», εκ μέρους του Γενικού Διοικητού, Cemal Mûsa, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η πόλη και οι γύρω περιοχές, θα εκκαθαριστούν από τις συμμορίες των τζιχαντιστών του Ι.Κ.

Έτσι, μετά τη νίκη των δυνάμεων που συνασπίστηκαν γύρω από τη «Γενική Διοίκηση της Στρατιωτικής Δύναμης της Ιεράπολης/Μένμπετζ», που απελευθέρωσαν την πόλη μετά από μια επιχείρηση που διήρκεσε 73 ημέρες, επτά επαναστατικές δυνάμεις ενώθηκαν και ίδρυσαν την «Γενική Διοίκηση της Στρατιωτικής Δύναμης της Μπαμπ».

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι διοικητές των επτά επαναστατικών δυνάμεων, ο Γενικός Διοικητής, Τζεμάλ Μουσά, δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα θα απελευθερωθεί και η πόλη Αλ Μπαμπ, που βρίσκεται ακριβώς 50 χλμ ανατολικά της Ιεράπολης/Μένπετζ.

Η «Γενική Διοίκηση της Στρατιωτικής Δύναμης της Μπαμπ» έχει 16 διοικητές, με Γενικό Διοικητή τον Cemal Mûsa και Υποδιοικητές τους Yûsif Mihemed, Ehmed Ebû Cebel και Sultan Mehmûd. Οι δυνάμεις που ενώθηκαν και συγκρότησαν «Γενική Διοίκηση της Στρατιωτικής Δύναμης της Μπαμπ» είναι οι εξής:

-Μέτωπο Bab Devrimciler Cephesi

-Ταξιαρχία Qebasîn Şehitleri Tugayı

-Ταξιαρχία El-Selacîqa Tugayı

-Τάγματα Bab Kırsalı Şehitleri

-Τάγματα Ehrar Erîma Taburları

-Ταξιαρχία Şehit Silo El-Raî Tugayı

-Ταξιαρχία El-Kiêba Şehitleri Tugayı

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: