24 Ιουλίου, 2016

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.

 

Όπως αποκαλύπτεται από τα 20.000 emails που διέρρευσε το Wikileaks, η Χίλαρι Κλίντον χάραξε "βρώμικα" την πορεία της για να είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βγήκαν στο φως, όλο το Δημοκρατικό Κόμμα υποστήριξε τη Χίλαρι Κλίντον και σαμποτάρισε τον αντίπαλο της, Μπέρνι Σάντερς.  Όπως γίνεται αντιληπτό, όλοι προσπαθούσαν να προωθήσουν τη Χίλαρι και χρησιμοποιούσαν δόλια μέσα για να τα καταφέρουν, έδιναν οδηγίες σε δημοσιογράφους τι να ρωτήσουν τον Σάντερς ή διέρρεαν στοιχεία. 

Σε ένα mail, αποκαλύπτεται η συνομιλία του επικεφαλής Οικονομικών της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής (ανώτερου όργανου του κόμματος), Μπραντ Μάρσαλ, και του υπεύθυνου Επικοινωνίας, όπου προτείνουν να "βρουν κάποιον να ρωτήσει για τα θρησκευτικά πιστεύω".  Τότε, είχε προκύψει θέμα με τα πιστεύω του Σάντερς και πολλοί έλεγαν ότι είναι Εβραίος ή Άθεος. 
 
Επιπλέον, σε άλλο mail, ένας δημοσιογράφος της γνωστής ιστοσελίδας Politico, ο Κένεθ Βόγκελ, στέλνει το κείμενο που έχει γράψει για τη Χίλαρι για να γίνει έλεγχος και ο τίτλος του mail ήταν: "Σύμφωνα με τη συμφωνία… κάθε σκέψη καλοδεχούμενη". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: