24 Ιουλίου, 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 

Τα πολιτικά παιγνίδια εξουσίας συνεχίζονται. Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε για τον εκλογικό νόμο ο Πρωθυπουργός είχε επαφές με αρκετά πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Ήρθε σε επαφή με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έχει ακόμα επιρροή σε κάποιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ήρθε όμως και σε επαφή με τον κο Λεβέντη. Μάλιστα ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, φέρεται να έχει προσκαλέσει για φαγητό τον κ. Τσίπρα σπίτι του, με τον Πρωθυπουργό να αποδέχεται την πρόσκληση.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Λεβέντης, όταν ερωτήθηκε για τις τηλεοπτικές άδειες είπε  ότι πολύ σύντομα θα έχει την ευκαιρία να πει την γνώμη του στον πρωθυπουργό, καθώς όπως δήλωσε έχουν κανονίσει να συναντώνται.

«Μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία να πω την άποψη μου στον πρωθυπουργό, γιατί μπορεί να ερωτηθώ, γιατί έχω σύντομα ραντεβού. Έχουμε κανονίσει να συναντώμεθα, φιλικά πάντα.

Τώρα θα έρθει σπίτι μου να φάμε», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου το τι θα περιλαμβάνει το menu, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε «θα φάμε καλά, θα φάμε ψάρια». Λέτε τα ψάρια να οδηγήσουν και σε πολιτικό ‘γάμο’;

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: