06 Ιουλίου, 2016

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΙΕΡΑΤΕΙΟ

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το δημοψήφισμα-σταθμός στην ιστορία του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε τουιτάρισμα, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό.

Η επικράτηση του «Όχι» στο περσινό δημοψήφισμα ήταν η «κορυφαία πράξη αντίστασης στο ευρωιερατείο της λιτότητας, αλλά και στο κατεστημένο που σχεδίαζε το πνιγμό της χώρας προκειμένου να επιστρέψει». 

Ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι», σημειώνει ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ξαναστήσει «την Ελλάδα στα πόδια της, με τις λιγότερες δυνατές πληγές».

«Ανοίγουμε το δρόμο σε μεγάλες θεσμικές τομές για την Ελλάδα του 2021. Δίκαιη ανάπτυξη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, προκοπή», προσθέτει ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στην Κίνα σε επίσημη επίσκεψη για την προσέλκυση επενδύσεων, συνοδεία πλήθους Υπουργών.

Ο ελληνικός λαός όρθωσε το ανάστημά του και, με την ξεκάθαρη απάντηση στο δημοψήφισμα, είπε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς, ΟΧΙ στις πολιτικές λιτότητας. 

Είπε ΟΧΙ στην προπαγάνδα των ΜΜΕ και στην εκστρατεία τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε από όλο το εγχώριο και διεθνές σύστημα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι «με το ΟΧΙ του, ο λαός μας έστειλε ένα σαφές μήνυμα σε όλη την Ευρώπη».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: