30 Ιουνίου, 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε

 

Φανερώνονται πλέον τα σχέδια της ευρωπαϊκής ελίτ, η οποία πλέον επιχειρεί ανοικτά για τη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού υπερκράτους, το οποίο θα ελέγχει τα πάντα. Μάλιστα, το σενάριο αυτό προβλήθηκε και από την Daily Mail, η οποία κατά το παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ του Brexit. 

"Ο Γερμανός ΥΠΕΞ Φρανκ Σταϊνμάγιερ και ο Γάλλος ομόλογός του Ζαν Μαρκ Αρό παρουσίασαν την πρόταση τους για την ολοκλήρωση της ΕΕ η οποία θα βασίζεται σε τρεις βασικούς τομείς: Την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια, τη μεταναστευτική κρίση και την οικονομική συνεργασία" αναφέρει το δημοσίευμα.

"Το σχέδιο έχει χαρακτηριστεί ως τελεσίγραφο στην Πολωνία, και αξιώνει μεταξύ άλλων από τα κράτη μέλη να μεταβιβάσουν τον έλεγχο των συνόρων, την οικονομική τους διαχείριση και το στρατό τους υπό τον έλεγχο της ΕΕ". 

Καταλαβαίνουμε λοιπόν προς τα που βαδίζει η Ευρώπη. Η δημιουργία ενός υπερκράτους θα δίνει τον απόλυτο έλεγχο στη Γερμανία, η οποία θα μπορεί να επιβάλλει παντού ότι επιθυμεί. Το σχέδιο αυτό φυσικά επηρεάζει την Ελλάδα, η οποία θα μετατραπεί σε μία νότια επαρχία με φθηνό εργατικό δυναμικό.

Και τα ανατολικά κράτη ωστόσο φαίνεται πως αντιδρούν στο σχέδιο αυτό, καθώς θα πρέπει πλέον να παραχωρήσουν την εδαφική και εθνική τους κυριαρχία. Μοναδικός κυρίαρχος θα είναι η Ε.Ε. ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το νέο κράτος που θα συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες. Αν τελικά αυτές οι εξελίξεις προωθηθούν, τότε ίσως δούμε την επιβεβαίωση των γραφών. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: