12 Ιουνίου, 2016

ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Γλεντάνε με τους Τούρκους οι Ρώσοι στρατιωτικοί, οι οποίοι προχώρησαν σε μια σοβαρή πρόκληση την οποία ωστόσο η Άγκυρα… ούτε που σχολίασε!

Προφανώς και η τουρκική κυβέρνηση ύστερα από τις πολλαπλές παραβιάσεις που έχει σημειώσει, δεν είναι σε θέση να σχολιάσει μια παράβαση… και μάλιστα των Ρώσων, δεδομένων των πολύ κακών σχέσεων τους, ύστερα από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού!

Αυτή την φορά λοιπόν, ένα ρωσικό πλοίο προερχόμενο από την θάλασσα του Μαρμαρά, κατά την διέλευση του στον Βόσπορο αποφάσισε να κατεβάσει την Τουρκική σημαία, παραβιάζοντας τους διεθνείς κανόνες και αφήνοντας κυριολεκτικά άναυδους τους Τούρκους. 

Το γεγονός προφανώς και σχολίασαν τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ συνδύασαν την ρωσική ενέργεια με την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία, καθώς το πλοίο Ksahtan, κατέβασε την σημαία της Τουρκίας, μόλις έφτασε έξω από τον ναό του χριστιανισμού και του συμβολισμού του Βυζαντίου…

Για τα τουρκικά ΜΜΕ, η απόφαση των Ρώσων να στραφούν εναντίον των Διεθνών Κανόνων για την Ναυτιλία και να κατεβάσουν επιδεικτικά την τουρκική σημαία, παρουσιάζει τις άγριες διαθέσεις της Μόσχας, ύστερα από την νέα πρόκληση στην Αγία Σοφία... 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: