13 Μαΐου, 2016

Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

 

Κατά των αλλαγών στην παιδεία αλλά και εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τάχθηκε ο καθηγητής, Θάνος Βερέμης: «Ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωταγωνιστής των αιώνιων φοιτητών.

Πρώτον έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχίο, ωραία του το χαρίζουμε αυτό, ας πούμε ότι ο άνθρωπος είχε προβλήματα. Δεύτερον, δεν πάτησε ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, αυτό το λένε οι συμφοιτητές του. Δεν τον είδαμε ποτέ μέσα σε τάξη... Θα σας πω και ονόματα για να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Ο Γουσέτης που σήμερα είναι καθηγητής στο Εδιμβούργο λέει χαρακτηριστικά: "Δεν τον είδαμε ποτέ μέσα σε τάξη, ήταν πάντα απέξω. Ένας άνθρωπος που έρχεται στην κυβέρνηση με τις εμπειρίες του καταληψία, του αιωνίου φοιτητή, του μηδέποτε ενδιαφερομένου... Προφανώς είναι εξυπνότατος για να μπει στο Πολυτεχνείο, αλλά δεν νομίζω ότι θα έμαθε τίποτα σπουδάζοντας».

Ο κ. Βερέμης μιλώντας γενικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέει και ότι «όλο το κόμμα έχει μια κλίση στην παραβατικότητα. Δηλαδή τους συγκινεί η παραβατικότητα. Ήταν εκεί όταν έπιαναν καταληψίες. Πήγαιναν οι διάφοροι από τον Κωνσταντόπουλο και κατέθεταν ως μάρτυρες στις δίκες, και τους έβγαζαν».
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: