25 Απριλίου, 2016

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

Διαβάστε εδώ τις δέκα ειδήσεις που δεν προβλήθηκαν από κανένα μέσο ενημέρωσης: Πρώτον, ο Ομπάμα παρενέβη υπέρ της Ελλάδος για να κλείσει αμέσως η αξιολόγηση χωρίς άλλα μέτρα.

Δεύτερον, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε αιφνιδίως ποσοτική χαλάρωση για τα Ελληνικά ομόλογα (όφελος 1 δις για την Ελλάδα από τις χθεσινές αποφάσεις της ΕΚΤ).

Τρίτον, ο Νταισελμπλουμ βλέπει κλείσιμο αξιολόγησης χωρίς νέα μέτρα!

Τέταρτον, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες προκηρύχθηκε βάζοντας τέλος στην ασυδοσία και στη ληστεία του Ελληνικού λαού από καναλάρχες-πολιτικούς επί 27 χρόνια!

Πέμπτον, το ΚΥΣΕΑ - για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια - κάνει συντεταγμένο και στρατηγικό «παιχνίδι» στην Άμυνα. Γι΄ αυτό τους πείραξε η στολή παραλλαγής που φόρεσε ο ΥΕΘΑ!

Έκτον, ο Ντράγκι δηλώνει πως για την ΕΚΤ έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση!

Έβδομον, βγαίνουν στη Βουλή από τον Πάνο Καμμένο αποδείξεις ότι ο Σαμαράς τα έπαιρνε από τη Siemens με κωδικό όνομα «ΑΝΟΙΞΗ»!

Όγδοoν, στη Βουλή περνά η πρόταση της Κυβέρνησης για Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Ένατoν, αποφασίστηκε η έκδοση των δύο στενών συνεργατών του Ανδρέα Βγενόπουλου για να δικαστούν, Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, στην Κύπρο από τον Άρειο Πάγο.

Και τέλος, η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ ήταν έξω από την Βουλή όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης, λόγω των δηλώσεών του πως τάσσεται πλήρως με το ΔΝΤ!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: