15 Απριλίου, 2016

''ΤΟ ΝΑΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ’’

 

Το ΝΑΤΟ κατηγορεί συνεχώς την Ρωσία για τις διάφορες γεωπολιτικές της κινήσεις. Κατά τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών αυτή είναι μια ανούσια αντιπαράθεση. ''Για να δικαιολογήσει περαιτέρω την ύπαρξη του ΝΑΤΟ, η ηγεσία της συμμαχίας ξεκίνησε μια επιθετική εκστρατεία προπαγάνδας για να δαιμονοποιήσουν την Μόσχα’’ δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Βλέπουμε μια πρωτοφανή από το τέλος του «ψυχρού πολέμου» κλιμακούμενη στρατιωτική δραστηριότητα του ΝΑΤΟ στη λεγόμενη ανατολική πλευρά με σκοπό την άσκηση στρατιωτικής και πολιτικής πίεση στη Ρωσία για να την αποδυναμώσουν.

Όλα αυτά συνοδεύονται από μια επιθετική εκστρατεία προπαγάνδας για να δαιμονοποιήσουν τη Ρωσία." σημείωσε ο Λαβρόφ. Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, ‘’το ΝΑΤΟ  ψάχνει για έναν εχθρό για να δώσει νόημα στη συνέχιση της ύπαρξής τους."

Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει λογική εναλλακτική λύση για την αμοιβαία επωφελή συνεργασία στον τομέα της πανευρωπαϊκής ασφάλειας,από την στιγμή που το διεθνές δίκαιο είναι σαν να μην υπάρχει", πρόσθεσε ο Λαβρόφ.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: