08 Μαρτίου, 2016

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ!

 

Συνεχίζεται η επίδειξη δύναμης των Ρώσων απέναντι στους Τούρκους, οι Ρώσοι συνεχίζουν να στέλνουν καθημερινά τα πολεμικά τους πλοία στα Στενά του Βοσπόρου, προκειμένου να αποπλεύσουν για την Ανατολική Μεσόγειο.

Οι Τούρκοι παρακολουθούν την προέλαση αυτή των Ρώσων μπροστά από την Πόλη, αδυνατώντας να αντιδράσουν. Μάλιστα, σήμερα το πρωί είχαμε μία ακόμη εξέλιξη, καθώς το πλοίο που έφερε τον αριθμό 870, πέρασε από τον Βόσπορο κατευθυνόμενο προς τον Μαρμαρά. Μία ώρα αργότερα, ένα πλοίο που έφερε τον αριθμό PM-56  έκανε την ίδια διαδρομή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην τουρκική ακτοφυλακή, η οποία απέστειλε ταχύπλοα τα οποία συνόδευσαν τα ρωσικά πολεμικά, μέχρι να ολοκληρωθεί η διέλευσή τους από τα Στενά. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, φαίνεται πως οι στρατιώτες στέκονται στοχεύοντας προς τις τουρκικές ακτές.

Ο πανικός που έχει προκληθεί φαίνεται πως είναι αυτό που επιθυμούσε να πετύχει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος έχει ανακαλύψει τον κατάλληλο τρόπο για να απαντάει στις τουρκικές προκλήσεις, με τρόπο μάλιστα νόμιμο.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: