21 Μαρτίου, 2016

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΣΧΑ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΤΕΓΝΑ" ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

 

Για το σχέδιο της Ανατολής σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, μίλησε ο σπουδαίος ρώσος αναλυτής και συγγραφέας Nikolai Starikov, σχετικά με τον εγκλωβισμό χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρώπη. 

«Πάντα, υπήρχε μια διαδικασία, προκειμένου να αποδείξει ένας άνθρωπος πως είναι πρόσφυγας και ότι ζητάει άσυλο σε μια χώρα. Ξαφνικά όλα αυτά, χαρτιά, συνοριοφύλακες, σύνορα εξαφανίστηκαν. (...) Κανείς δεν θα σου ζητήσει έγγραφα. (...) Μπορείς να απαιτήσεις, να κάνεις διαμαρτυρίες και να σπάσεις δημόσια περιουσία», είπε ο συγγραφέας. «Οι Η.Π.Α.» βρίσκονται πίσω από την προσφυγική κρίση σύμφωνα με τον συγγραφέα. «Δείτε ποιοι απέχουν από την ανακατανομή των προσφύγων; Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. (...)

Δεν επηρεάζονται από το προσφυγικό, την ώρα που όλοι οι άλλοι καταρρέουν», σημειώνει και αναρωτιέται εύλογα γιατί οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μετανάστες δεν πάνε στο Κατάρ, στο Μπαχρέιν ή στην Σαουδική Αραβία, στην οποία υπάρχουν χιλιάδες άδειες κλιματιζόμενες σκηνές πολυτελείας που μπορούν να φιλοξενήσουν εκατομμύρια ανθρώπους, πόσο μάλλον τους ομόδοξους των Σαουδαράβων» εξηγεί ο αναλυτής.

Πρόκειται περί οργανωμένου εγκληματικού σχεδίου Τουρκίας-Αμερικής , σύμφωνα με τον ρώσο αναλυτή, ο οποίος θέτει επιχειρήματα και μιλά με γεγονότα, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν... 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: