09 Μαρτίου, 2016

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

 

Χθες, Τρίτη, στις 12 μ.μ. ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων, για όσους ενδιαφέρονται για τη δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων διαρκεί έως 15/4/2016 και θα γίνονται μόνο μέσω του δικτυακού τόπου www.ependyseis.gr, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν σειρά προτεραιότητας. Μάλιστα, το υπουργείο Οικονομίας υπογραμμίζει ότι ο τρόπος αξιολόγησης που έχει οριστεί καθιστά την υποβολή προτάσεων αδιάβλητη, απλή και ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος δε χρειάζεται να προσκομίσει φυσικό φάκελο και δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης, αλλά εάν αξιολογηθεί θετικά στη δράση θα ενημερωθεί για τον ακριβή χρόνο και τόπο αποστολής/παραλαβής του φυσικού φακέλου που θα περιλαμβάνει τα δικαιολογητικά. Οι δαπάνες θα είναι επιλέξιμες μόνο εφόσον πραγματοποιηθούν μετά τις 08.03.2016 ημερομηνία έναρξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: