21 Ιανουαρίου, 2016

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ

 

Στην πολιτική κάποια ζητήματα, που μπορείς να τα ξεκαθαρίσεις ανώδυνα, έρχεται η στιγμή που γίνονται "δράκος" και σε τρώνε. Αναφέρομαι στην περίπτωση του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος φέρεται εμπλεκόμενος και μάλιστα συλληφθείς για υπόθεση παιδεραστίας στη Μολδαβία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πράττοντας και φερόμενος επιπόλαια -πράγμα απαράδεκτο για έναν αυριανό πρωθυπουργό-, τοποθέτησε στον τομέα του Στρατηγικού Σχεδιασμού, που είναι ο πιο νευραλγικός τομέας του κόμματος του οποίου είναι πλέον αρχηγός, ένα άτομο που είναι ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενο, λόγω των απαράδεκτων θέσεων που διατύπωσε για το θέμα του λαθροέθνους-λαθροκράτους, το οποίο, κατά την άποψή του, έχει κάθε δικαίωμα να ονομάζεται Μακεδονία. 

Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε τους αγώνες των πραγματικών Ελλήνων για την υπεράσπιση της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδοδνίας, μια "μπούρδα". Το άτομο αυτό κατηγορείται ότι συνελήφθη στη Μολδαβία για παιδεραστία.Ακόμα και ίχνος υποψίας και όχι κατηγορία να υπήρχε, θα έπρεπε ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να ερευνήσει, να διαλευκάνει ο ίδιος, με τους συνεργάτες του το θέμα και μετά να προχωρήσει στην τοποθέτηση, η οποία είναι ούτως ή άλλως προβληματική, λόγω των αντεθνικών θέσεων που εξέφρασε και στις οποίες αναφερθήκαμε.
 
Ένα πράγμα θα πρέπει να ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κάθε πολιτικός και μάλιστα ηγέτης, από τις αποφάσεις του οποίου εξαρτάται η ζωή των πολιτών και η πορεία του έθνους και της πατρίδας. Οι πραγματικοί αντίπαλοί του, που θα τον οδηγήσουν στην καταστροφή, πέρα από το ίδιο του παρελθόν του καθενός, είναι οι αυλοκόλακες, που κινούνται και ξυπνούν με μια έγνοια. Πώς θα γίνουν αρεστοί στον ηγέτη.
 
Επειδή εμείς ούτε στην αυλή του Κυριάκου Μητσοτάκη είμαστε και φυσικά κόλακες δεν υπήρξαμε ποτέ, να ολοκληρώσουμε και να γεμίσουμε το πικρό ποτήρι της αλήθειας. Εκτός από την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, ο Κυριάκος πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του οικοπέδου της γυναίκας του Μάρεβα, που φέρεται να έχει αποκτήσει μέσα από κάποιου είδους σχέση με τον Χριστοφοράκο της SIEMENS.

Όπως ξεκαθάρισε το θέμα των τιμολογίων, με όποιο τρόπο το ξεκαθάρισε και απάλλαξε τον εαυτό του, στο βαθμό που έγινε αυτό, από ένα βάρος που θα μπορούσε να του στοιχίσει μελοντικά, έτσι πρέπει να κάνει ΤΩΡΑ με αυτά τα δυο θέματα, γιατί όταν έλθουν τα δύσκολα, όταν αρχίσουν οι πιέσεις για να πέσουν υπογραφές σε μεγάλα ζητήματα, τότε κάποιοι μπορεί να τα ανασύρουν με τρόπο απολύτως καταστροφικό γι' αυτόν.
 
Γι' αυτό, οι δυο αυτοί σκελετοί, και όποιοι άλλοι, που εκτός από τον ίδιον, να είναι σίγουρος ότι τους γνωρίζουν και οι... αρμόδιες υπηρεσίες διαφόρων πρεσβειών, καλό είναι να βγούν ΤΩΡΑ από την ντουλάπα, και ό,τι κόστος και φθορά είναι να υποστεί, να την υποστεί τώρα, που είναι όλα ρόδινα και σχετικά ανώδυνα.Αύριο θα είναι αργά, όχι μόνο για τον ίδιον, αλλά για την Ελλάδα.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: