02 Νοεμβρίου, 2015

ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ

 

Μέχρι το Σεπτέμβριο οι δράσεις της κυβέρνησης διέθεταν σαφές οικονομικό πρόσημο με την... ασάφεια που υιοθετήθηκε μέχρι ενός σημείου να επιφέρει προβληματικά αποτελέσματα. Από τις εκλογές και μετά, ωστόσο, εισήλθε στον αστερισμό του προσφυγικού και δικαίως.

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

 

Απελευθερώνονται από σήμερα όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης, ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να μην παρατείνει τη σχετική αναστολή, η οποία είχε αποφασισθεί στις 21 Ιουλίου 2015, λόγω των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων. Την ίδια ώρα, το υπουργείο Οικονομίας ξεκαθαρίζει πως η πρώτη κατοικία θα εξακολουθήσει να προστατεύεται και τονίζει πως αναζητείται οριστική λύση στο ζήτημα.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

 

Όσο ο χειμώνας δυναμώνει και το Αιγαίο γεμίζει με αθώες ψυχές το θέμα της χρησιμότητας ή όχι του τείχους στον Έβρο δεν θα αργήσει να μπει επίσημα στο τραπέζι των συζητήσεων.

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Πραγματικός... σουλτάνος της Τουρκίας αναδεικνύεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρά το γεγονός πως ως πρόεδρος της χώρας πια δεν συμμετείχε ενεργά στις βουλευτικές εκλογές που έγιναν χθες Κυριακή (1.11.2015).

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η ΑΘΗΝΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ


Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, έκαναν την Αθήνα να μοιάζει με σκηνικό, που κανείς συναντά μόνο σε αστυνομικές ταινίες καθώς ξεχύθηκαν, μυστικοί πράκτορες στους δρόμους της πρωτεύουσας, προς εντοπισμό ατόμων αραβικής καταγωγής, τα οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι μέλη του ισλαμικού κράτους και σαφώς απειλούν την ασφάλεια της Ελλάδος.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα: Με κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης θα διαμαρτυρηθούν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Αττικόν για το πρόβλημα της υποστελέχωσης που οδηγεί σε κλείσιμο τμημάτων, το αδιέξοδο του επικουρικού προσωπικού και των εργαζομένων στις ΜΕΘ. Οριακή χαρακτηρίζει την κατάσταση στο σύστημα υγείας και ο αρμόδιος υπουργός, Ανδρέας Ξανθός.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Το ισλαμικό κράτος τα έχει βάλει με όλους και με όλα, όπως φαίνεται και δεν υπολογίζει τίποτα, όπως άλλωστε ποτέ δεν υπολόγιζε. Βλέπει παντού εχθρούς γιατί το πάθος για εκπλήρωση των άρρωστων στόχων του, όλο και μεγαλώνει!

YES MEN ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

 

Χαμός στο πολιτικό παρασκήνιο από την απόφαση της κυβέρνησης να εκταμιεύσει, προκαταβολικά 40 εκατ. δολάρια από τους Αμερικάνους για εκσυγχρονισμό, τεσσάρων αεροσκαφών, P-3B του Πολεμικού Ναυτικού.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 64 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΥΡΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ

 

Τουλάχιστον 64 άνθρωποι, ανάμεσά τους 28 παιδιά, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών που εξαπέλυσαν η Δαμασκός και η Μόσχα στην επαρχία του Χαλεπίου στο βόρειο τμήμα της Συρίας, τις τελευταίες 24 ώρες, γνωστοποίησε το Σάββατο μια μη κυβερνητική οργάνωση.