27 Μαΐου, 2015

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ Ε1 ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 30 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

Με 30 απαντήσεις σε ισάριθμα ερωτήματα, το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να βοηθήσει τους φορολογούμενους και τους λογιστές τους στο να συμπληρώσουν σωστά το ανανεωμένο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Το προσχέδιο της ελληνικής πρότασης προς τους εταίρους, προκειμένου οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε μία συμβιβαστική συμφωνία, αποκαλύπτει κυβερνητικός αξιωματούχος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή το κείμενο θα είναι περίπου 20 σελίδων και θα περιλαμβάνει όλες τις ελληνικές προτάσεις για μια συμφωνία με τους θεσμούς.

«Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ»

 

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ): 3.Τό παπικό πρωτείο εξουσίας καί τό αλάθητο. Εφόσον, μέ τίς κακοδοξίες τού Filioque καί της κτιστής χάριτος, τό Άγιο Πνεύμα υποβαθμίστηκε καί όλόκληρη ή Τριαδική Θεότητα απωθήθηκε στόν χώρο τού εμπειρικά απρόσιτου, τό κενό πού δημιουργήθηκε έρχεται νά τό καλύψει ένας άνθρωπος, ό ποντίφηκας της Ρώμης. Αυτός ανακηρύσσεται αλάθητος καί απόλυτος κύριος της παγκόσμιας 'Εκκλησίας.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ

 

Ακόμη ένα πρωτοφανές περιστατικό που αποδεικνύει το απόλυτο μπάχαλο που επικρατεί στις διαπραγματεύσεις, από την κυβέρνηση – οπερέτα των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ και τον γνωστό (Μπ)αρουφάκη.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Λευκωσία, Τζον Κένινγκ ότι προσωπικά δεν θεωρεί πως το Κυπριακό είναι κατά κύριο λόγο πρόβλημα εισβολής και κατοχής. «Η ουσία του Κυπριακού δεν είναι η παρουσία (στην Κύπρο) 40.000 Τούρκων στρατιωτών» είπε, τονίζοντας, ωστόσο, ότι ο μόνος μηχανισμός που υπάρχει για διευθέτηση είναι οι διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΜΕΡΚΕΛ ΟΛΑΝΤ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ πρόκειται να υποδεχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Βερολίνο τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για να συζητήσουν για την ενίσχυση της ευρωζώνης, την ώρα που το Λονδίνο ζητάει συνολικά από την ΕΕ να αλλάξει.

ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΣΤΟ G7 ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

H Αμερική είναι πολύ πιθανό να πιέσει την Ευρώπη στη Σύνοδο των υπουργών οικονομικών της G7, ούτως ώστε να επιτευχθεί για την Ελλάδα μία συμφωνία στη βάση “λεφτά για μεταρρυθμίσεις”, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος που βρίσκεται κοντά στις συζητήσεις.

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ 60 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Η Πολωνία πρόκειται να υποδεχθεί 60 οικογένειες χριστιανών προσφύγων από τη Συρία, δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας, Εύα Κόπατς. «Η απόφαση είναι σαφής. Θα υποδεχθούμε κατ' αρχήν 60 οικογένειες. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα», είπε η κ. Κόπατς, έπειτα από τη συνεδρίαση του υπουργικού της συμβουλίου.

Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

 

Η Ουάσινγκτον συνεργάζεται στενά με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ και με άλλες χώρες στον αγώνα τους εναντίον του Ισλαμικού Χαλιφάτου στο Ιράκ και τη Συρία, αλλά και για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στη Λιβύη, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

  

Άμεση εκταμίευση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων ενόψει των αυξημένων μεταναστευτικών ροών και του χρηματοδοτικού κενού, άμεση ενεργοποίηση του προγράμματος μετεγκατάστασης προσφύγων που διασώζονται από την Ελλάδα σε διάφορες χώρες ανά την Ευρώπη.