26 Μαρτίου, 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ

 

O ένας από τους πιλότους της μοιραίας πτήσης του Airbus της εταιρείας Germanwings κλειδώθηκε εκτός πιλοτηρίου τη στιγμή της συντριβής.

BLOOMBERG: ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Νέα σκληρά τελεσίγραφα βάζουν οι θεσμοί στην ελληνική κυβέρνηση, μέσω διαρροών στο πρακτορείο Bloomberg.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Σφοδρή κριτική στους καταληψίες δημόσιων και κομματικών κτιρίων και στους φυλακισμένους απεργούς πείνας ασκούν οι Αλέκος Γιωτόπουλος και Βασίλης Τζωρτζάτος με επιστολή τους, την οποία συνυπογράφουν όλοι οι κρατούμενοι της Ε2 πτέρυγας των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ - ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

Αυτόν τον πράγματι μέγιστο από όλους τους κανόνες, τον δημιούργησε και τον συνέγραψε άριστα και με τεχνητό τρόπο ο εν αγίοις πατήρ ημών Ανδρέας ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης, ο ονομαζόμενος και Ιεροσολυμίτης.

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει «επιδρομή» στα ταμεία των δημοσίων υπηρεσιών υγείας και του μετρό της Αθήνας, καθώς διευρύνει το κυνήγι κεφαλαίων με στόχο να διατηρηθεί η ίδια στη ζωή αλλά και να εξυπηρετήσει τα χρέη της».

EURO WORKING GROUP: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1,2 ΔΙΣ. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ EFSF

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Euro Working Group παρέπεμψε, όπως ήταν αναμενόμενο, την Ελλάδα στο Διοικητικό Συμβούλιο του EFSF.

ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ

 

Τουλάχιστον πέντε μέλη των δυνάμεων που πρόσκεινται στην κυβέρνηση που ελέγχει την Τρίπολη σκοτώθηκαν σήμερα σε επίθεση που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Χαλιφάτο κοντά στη Σύρτη της Λιβύης, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Η ουκρανική αστυνομία συνέλαβε δύο υψηλόβαθμους αξιωματούχους με την κατηγορία της διαφθοράς την ώρα που διεξαγόταν ένα υπουργικό συμβούλιο το οποίο μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

 

Μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στέλνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.