17 Μαρτίου, 2015

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

 

Η κυβέρνηση Τσίπρα έθεσε θέμα Γερμανικών οφειλών και έβαλε τον νυν υπουργό δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο να δηλώνει "έτοιμος να εγκρίνει" την εκτέλεσης της τελεσίδικης απόφασης του 2000 υπέρ των συγγενών των θυμάτων του Διστόμου.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ

 

Με μπαλωθιές οδηγήθηκε ο άτυχος φοιτητής Βαγγέλης στην τελευταία του κατοικία σήμερα στο Σελλί Ρεθύμνου - Λιποθύμησε η μητέρα του - Πλήθος κόσμου στην Κρήτη για την κηδεία - Μαντινάδες θλίψης και οργής.

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ


Μειώσεις στην τιμή του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και προσπάθεια να υπάρξουν αντισταθμιστικά ωφελήματα για την Ελλάδα από την διέλευση του αγωγού ΤΑΡ, προανήγγειλε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε παρέμβασή του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ και να δικαιωθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή σχετικά με την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων του ΣτΕ για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο ΡΑΧΟΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις έναντι της Ευρώπης, «όπως όλοι οι άλλοι», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Μεγάλη αύξηση, ύψους 6,8%, κατέγραψε η μετανάστευση στη Γερμανία το 2014, καθώς η χώρα υποδέχθηκε 519.300 ανθρώπους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία (Destatis).

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΤΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ

 

Δεκάδες οικογένειες εγκατέλειψαν τη Δευτέρα την πόλη Σύρτη, στα παράλια της Λιβύης, καθώς στην περιοχή συνεχίζονται εδώ και δύο ημέρες οι συγκρούσεις μεταξύ τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Χαλιφάτο και ισλαμιστών μαχητών πιστών στην «κυβέρνηση» της Τρίπολης, την οποία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη η διεθνής κοινότητα.

ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

Περισσότεροι από 5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ανάγκη ιατρική φροντίδα στο Ιράκ, που συνταράσσεται από την επίθεση που εξαπέλυσε τον Ιούνιο η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).