02 Δεκεμβρίου, 2015

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ

 

Η Τουρκία σχεδιάζει να ρίξει λάδι στην φωτιά της Μ. Ανατολής, δίνοντας το έναυσμα για μια αλυσίδα γεγονότων, που αναμένεται να εκτροχιάσουν την ήδη εκτεταμένη κρίση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ειδικής ανταποκρίτριας , Ντάρια Ασλάμοβα, η Τουρκία έχει ήδη θέσει σε κίνηση τις διαδικασίες, για μια ευρείας κλίμακας επίθεση στο εσωτερικό της Συρίας, με σκοπό την δημιουργία μιας ουδέτερης ζώνης.

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Άγκυρα πρόκειται να χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα, την προστασία των Τουρκμένων της Συρίας, από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Τουρκία έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος, στέλνοντας μήνυμα προς τον Λευκό Οίκο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ερντογάν σκοπεύει να ανακαταλάβει περιοχές της Συρίας, που βρίσκονται υπό την κατοχή των Ρώσων.

Τέλος, η Ν. Ασλάμοβα τονίζει πως, βρίσκεται υπό σύσταση μια τρομοκρατική ομάδα Κινέζων Ουιγούρων, οι οποίοι θα υπακούν στις διαταγές της Τουρκίας και πρόκειται να αποτελέσουν ένα από τα στρατεύματα "κλειδί" της εισβολής στη Συρία.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: