22 Νοεμβρίου, 2015

ΜΕ... ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

 

Το συμβάν αυτό λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά. Η επιστολή για το ρωσικό εμπάργκο όπλων, απεστάλη στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης με την συνοδεία δικαστικού επιμελητή. Το περιεχόμενο της επιστολής έγκειται σε θέματα εθνικής ασφάλειας και απευθύνεται προσωπικά στον κ. Καμμένο, ενώ αποστέλλεται από την κρατική εταιρία KGB.

Η επιστολή επιγραμματικά αναφέρεται στα δημοσιεύματα που αφορούν τις καταχρήσεις και τα φαινόμενα διαφθοράς σε στρατιωτικά ζητήματα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας. Ο συντάκτης της επιστολής είναι ο συμπρόεδρος της διακρατικής ελληνορωσικής Επιτροπής Αμυντικής Συνεργασίας, Υ.Κ.Κhozyainov. Ο ίδιος δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην σύλληψη του προέδρου της εταιρίας «Scorpion IntemationaI Serνices S.A», Κ. Δαφέρμο.

Όσον αφορά τα συστήματα Kornet-E, τονίζεται πως η Ρωσία προς το παρόν δεν έχει την δυνατότητα να τα κατασκευάσει και να τα προωθήσει στη χώρα μας. Ο Υ. Κ.Κhozyainov, κλείνει την επιστολή του λέγοντας πως τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελλάδα να αγοράζει έναντι υπέρογκων ποσών, οπλικά συστήματα από την Ρωσία, είναι αναληθή και πως η πραγματικότητα πρέπει να αποκατασταθεί.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: