19 Οκτωβρίου, 2015

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

 

H Βικτώρια Νούλαντ πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.Η ελληνική υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, Victoria Nuland, θα παρευρεθεί στο συνέδριο «Θρησκευτικός και πολιτιστικός πλουραλισμός και ειρηνική συνύπαρξη στην Μέση Ανατολή», σύμφωνα με το ρωσικό τύπο.

Το συνέδριο αυτό στο οποίο θα συμμετέχει η Αμερικανίδα αξιωματούχος διοργανώθηκε από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Μετά από αυτό, υπάρχει το ερωτηματικό για ποιο θρησκευτικό και πολιτιστικό πλουραλισμό μιλάμε στην Ελλάδα, η οποία περνά μια δύσκολη περίοδο λόγω των προσφύγων. Να σημειωθεί πως η Ελλάδα κάνει ότι περνά από το χέρι της, εν συγκρίσει με άλλες χώρες της ΕΕ γι΄αυτούς τους ανθρώπους.

Για ποιο ακριβώς λόγο διοργανώνουμε συνέδριο στην Ελλάδα με την ονομασία «Θρησκευτικός και πολιτιστικός πλουραλισμός και ειρηνική συνύπαρξη στην Μέση Ανατολή» από τη στιγμή που οι πόρτες εισόδου είναι ανοιχτές για όλους; Όπως είχε δηλώσει ο Χριστόδουλος, «θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να σας αλλάξουν την πίστη. Θα έρθουν για να διώξουν την ορθοδοξία». Αυτό είναι το μόνο σίγουρο στην προκειμένη περίπτωση .

Τέλος, να σημειωθεί ότι το αμερικανικό ΥΠΕΞ, πριν λίγες ημέρες εξέδωσε «φιρμάνι» για την «θρησκευτική ελευθερία» παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. Η χώρα μας σύμφωνα με αυτό καταπιέζει τους Μουσουλμάνους, τους Ιεχωβάδες κά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: