09 Οκτωβρίου, 2015

ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΛΕΜΟΣ


Σε τεταμένο σχοινί βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί η Αριστερή πλατφόρμα να αποτελεί παρελθόν, αλλά υπάρχει η ομάδα των 53. Ήδη πολλές από της απόψεις της ομάδας έχουν γίνει δεκτές και πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου είναι από εκεί.

 Τα μέτρα που έρχονται θα είναι δοκιμασία για τον Τσίπρα γιατί αυτά τα στελέχη θα του ασκήσουν κριτική. Επίσης μεγάλη μάχη θα δώσει ο Τσίπρας και στην Κεντρική Επιτροπή ενόψει Συνεδρίου. Δεν είναι κρυφό πως υπάρχουν φόβοι για διαρροές στις ψηφοφορίες που έρχονται.

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, με διευρυμένη σύνθεση και υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η Πολιτική Γραμματεία ολοκλήρωσε την επεξεργασία της εισήγησης προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο. Η εισήγηση θα περιλαμβάνει την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τις προτάσεις για τον προγραμματισμό της δράσης του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια: