20 Αυγούστου, 2015

ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

Αναστάτωση στους Ορθοδόξους της Αλβανίας αλλά και της Ελλάδας έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα σε αλβανικά Μ.Μ.Ε. σύμφωνα με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ. Αναστασίου. Αν και μέχρι στιγμής η Εκκλησία της Αλβανίας δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δημόσια δήλωση για το θέμα.

Η γειτονική χώρα πάντως αναφέρει ότι πράγματι ο 86χρονος Αρχιεπίσκοπος αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του αλλά τα αντιμετώπισε με φυσιοθεραπείες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου κ. Αναστασίου αντιμετώπισε τελευταία προβλήματα με την μέση του εξαιτίας των συνεχών επισκέψεών του σε ναούς σε απομακρυσμένα χωριά της Αλβανίας όπου το οδικό δίκτυο είναι εξαιρετικά δύσβατο.

Οι αναταράξεις προκάλεσαν το πρόβλημα στον ήδη καταπονημένο οργανισμό του Αρχιεπισκόπου κι έτσι χρειάστηκε να υποβληθεί σε φυσιοθεραπείες. Οι ίδιοι άνθρωποι υποστήριξαν πως ο Μακαριώτατος λειτούργησε κανονικά τον Δεκαπενταύγουστο, σημειώνοντας πως τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και δεν υπάρχει ζήτημα όσον αφορά στην εκτέλεση των καθηκόντων του.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: