06 Ιουνίου, 2015

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Την εμπιστοσύνη του στις τεράστιες προοπτικές που υπάρχουν για σημαντικές κινεζικές επενδύσεις στη χώρα μας, εξέφρασε ο πρόεδρος της μεγαλύτερης δικηγορικής εταιρίας της Κίνας YINGKE LAW FIRM κ. Xiangrong Mei, στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στην Αθήνα, για την στρατηγική συνεργασία με την ελληνική δικηγορική εταιρία Μαχάς & Συνεργάτες.

Ο κ. Xiangrong Mei επισήμανε ότι οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των κινεζικών επενδύσεων στην χώρα μας ενισχύονται και από την απόφασης της Κίνας να δημιουργήσει από το 2015 τον σύγχρονο θαλάσσιο "Δρόμο του Μεταξιού", σημαντικό κόμβο του οποίου είναι ο Πειραιάς, που αποτελεί την πύλη εισόδου για ολόκληρη την Ευρώπη.

Η συνεργασία που ανακοινώθηκε περιλαμβάνει την εξειδικευμένη νομική εξυπηρέτηση διασυνοριακών εμπορικών συνεργασιών μεταξύ Κίνας και Ελλάδας από κοινή ομάδα Κινέζων και Ελλήνων δικηγόρων, αλλά και την προώθηση, μέσω του δικτύου των 27 εγχώριων γραφείων της YINGKE στην Κίνα, ελληνικών επενδυτικών ευκαιριών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν περισσότεροι από 45 Κινέζοι δικηγόροι κα πλήθιος επιχειρηματιών. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τις δύο πλευρές, η ελληνική δικηγορική εταιρία καθίσταται αποκλειστικός συνεργάτης της YINGKE για την Ελλάδα, αλλά και υπεύθυνος για την εκπροσώπησή της στις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: