13 Φεβρουαρίου, 2015

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!

 

Φημολογία για ενδεχόμενη θετική εξέλιξη σε ό,τι αφορά το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας πυροδοτεί μία ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στο Twitter. “Πρίν από λίγο στις Βρυξέλλες η σταθερή στάση της κυβέρνησης, το μήνυμα των πολιτών της Ευρώπης και η ομοψυχία των Ελλήνων έφερε την δικαίωση”, ανέφερε στο tweet του ο Πάνος Καμμένος, χωρίς να διευκρινίζει σε τι συνίσταται η “δικαίωση”.

Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν έντονες φήμες για υποχώρηση της γερμανικής πλευράς, που φέρεται πλέον να δέχεται ορισμένες μεταβολές στο τρέχον πρόγραμμα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σημειώνεται πως ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στις Βρυξέλλες εδώ και λίγες ώρες, μετά την επίσκεψή του στην Κύπρο. 

Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του ιταλικού Κινήματος των Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο. Παράλληλα, πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι την Παρασκευή θα υπάρξει συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με τους επικεφαλής της τρόικας, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επισήμως.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: