10 Σεπτεμβρίου, 2014

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

 
Τους μαθητές του κοινωνικού φροντιστηρίου της Αρχιεπισκοπής που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις δέχτηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Οι μαθητές συνοδεύονταν από τους εθελοντές καθηγητές, κάποιους από τους γονείς και τον Γενικό Διευθυντή της Βιβλιοθήκης της Αρχιεπισκοπής, που ανήκει το κοινωνικό φροντιστήριο, κ. Σεβαστιανό Ανδρεάδη. Ο κ. Ανδρεάδης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την επιτυχία των περίπου πενήντα παιδιών και για τις σχολές που εισήχθησαν, αλλά και για τη στήριξη των εκπαιδευτικών και των γονιών.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τους μαθητές για την επιτυχία τους, αλλά και τους καθηγητές για τον κόπο και την αυτοθυσία τους. Ευχήθηκε στους μαθητές να συνεχίζουν συνεχώς την προσπάθεια και να μην επαναπαυθούν πιστεύοντας ότι κατέκτησαν τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία, τους άνοιξε μία πόρτα για κάτι πιο πέρα. "Δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα μην τις αντιμετωπίζετε μόνοι σας" είπε ο Αρχιεπίσκοπος υπογραμμίζοντας, πως οι καθηγητές, αλλά και ο ίδιος θα είναι στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν.

Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε να συνεχίσουν τον αγώνα και να μην απογοητεύονται. Αμέσως μετά, ο Αρχιεπίσκοπος, προσέφερε στους μαθητές, ως ευλογία, από ένα μικρό σταυρό κι ένα σημειωματάριο. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο για την στήριξή του και για την δημιουργία του φροντιστηρίου, που τους έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστούν καλύτερα για τις πανελλαδικές εξετάσεις. 

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρεάδης ανακοίνωσε στον Αρχιεπίσκοπο τη δημιουργία συλλόγου αποφοίτων του κοινωνικού φροντιστηρίου, που θα πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: