02 Μαΐου, 2014

2/5/2014 - Η MALAYSIA ΒΑΖΕΙ «ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ» ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ: ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ


Τίτλους τέλους στην έρευνα για το μοιραίο Boeing βάζει και επισήμως η Malaysia Airlines, καθώς, έπειτα από την ανακοίνωση ότι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες από αέρος, η εταιρεία ειδοποίησε τους συγγενείς των αγνοουμένων να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει διάφορα «φάουλ» καθώς αναφέρει ότι οι συγγενείς των θυμάτων καλούνται να φύγουν από τα γραφεία τους και να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις των ερευνών «από την άνεση του σπιτιού τους». Παράλληλα, υποστηρίζει ότι ως εταιρεία βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό των συγγενών και έκανε ότι μπορούσε, στο πλαίσιο της «μεγαλύτερης έρευνας στην ιστορία».

Μετά και την σημερινή ανακοίνωση, η εταιρία αποφάσισε να «διώξει» τους άτυχους συγγενείς από τα κέντρα υποστήριξης την 7η Μαΐου. Ωστόσο, νέα υποστηρικτικά κέντρα θα εγκατασταθούν στην Κουάλα Λουμπούρ και το Πεκίνο, από όπου οι συγγενείς θα ενημερώνονται μέσω τηλεφωνημάτων και συναντήσεων.

Οι εναέριες έρευνες έχουν ανασταλεί και πλέον θα διεξάγονται μόνο υποθαλάσσιες, καθώς είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να εντοπιστούν συντρίμμια τους αεροσκάφος στον βυθό του ωκεανού.




Δεν υπάρχουν σχόλια: