18 Σεπτεμβρίου, 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤOΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ


Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο είχε το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με σκοπό την στήριξη των προγραμμάτων του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας. Ο κ. Παπαμιμίκος ανέπτυξε στον Αρχιεπίσκοπο ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα τακτικής στήριξης των δράσεων αλληλεγγύης που αναπτύσσει η Εκκλησία σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

"Είναι ο πιο αξιόπιστος και αποτελεσματικός φορέας και σε αυτόν τον τομέα" τόνισε ο κ. Παπαμιμίκος και πρόσθεσε "με επικεφαλής τους Μητροπολίτες, αλλά και τους Ιερείς, η Εκκλησία σε όλη την Ελλάδα διοργανώνει συσσίτια, διανομές τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού".

Μιλώντας για τη λειτουργία των προγραμμάτων ο κ. Παπαμιμίκος υπογράμμισε "η Εκκλησία λειτουργεί αθόρυβα, χωρίς διακρίσεις και με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Εμείς αναγνωρίζουμε το κοινωνικό της έργο και επιθυμούμε να είμαστε αρωγοί". Ο κ. Παπαμιμίκος έκανε λόγο για την πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ και τις δραστηριότητές της, ενώ φάνηκε αισιόδοξος για την στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας λέγοντας:"Πιστεύουμε στο φιλότιμο του Έλληνα και στον κοινωνικό πατριωτισμό".

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Παπαμιμίκο για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια στήριξης των δράσεων της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και τόνισε πως "είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι αυτή η δραστηριότητα προέρχεται από νέους ανθρώπους. 

Η Εκκλησία με τον οργανισμό "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" έχει ένα μεγάλο δίκτυο που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις Ιερές Μητροπόλεις. Είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο, κάθε προσφορά, από οπουδήποτε και αν προέρχεται", ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτήν την συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: