11 Ιουνίου, 2013

ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Ν/Σ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ; (ΟΠΛΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ & ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ;)

 

«το φυλάξαι τ' αγαθά, χαλεπότερον εστί του κτήσασθαι», (αρχαίοι προγονοί μας),


Οι ομόφυλοι πολίτες ενός Έθνους (=συντεταγμένου Κράτους) συνδέονται, με κοινή γλώσσα, με συναίσθηση κοινής καταγωγής, με κοινό ιστορικό παρελθόν και Παραδόσεις, με κοινά στοιχεία Πολιτισμού, με κοινά Ιδανικά και, ει δυνατόν, Θρησκεία, και με συνείδηση Ομογένειας. Επάνω σε αυτά τα απαράβατα Ιστορικά Κοινωνικά Εθνικά Θρησκευτικά, και άλλα Ελληνικά στοιχεία, οι Αρχές και οι Εξουσίες, ενός συντεταγμένου Έθνους - Κράτους, οφείλουν να ασκούν την επιστήμη της Πολιτικής.


Οι Έλληνες λοιπόν, «όχι μόνον δεν επιτρέπεται, αλλά δεν έχουν και καμμιάν ανάγκη να καταφεύγουν και να ζητούν μαθήματα πολιτικής αρετής και κοινωνικής κυρίως συγκροτήσεως ή διδάγματα περί ηθικής, και καλού και ωραίου από τους άλλους, από τους ξένους, εάν αντιληφθούν βέβαια οι Έλληνες την αξία των και εκτιμήσουν όσον πρέπει τας παραδόσεις των και την εν γένει πνευματικήν κληρονομίαν των. Οι Έλληνες είναι εκείνοι οίτινες εδίδαξαν την ανθρωπότητα όχι μόνον πώς πρέπει να ζή και να σκέπτεται, αλλά και πώς πρέπει να πολιτεύεται, εάν θέλη να σταδιοδρομήσει και να προαχθή ως πραγματική κοινωνία ανθρώπων». (Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό «ΗΛΙΟΥ», τόμ. Ζ΄ ΕΛΛΑΣ/ Έκδοση I960, σελ. 31 « ΕΙΣΑΓΩΓΗ » ).


Άρα το συμπέρασμα που προκύπτει λογικά και αναντίρρητα, από τα όσα αναφέρθηκαν ανωτέρω, είναι ότι, ουσιαστικά, «Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ». Όμως, παρ' όλα αυτά, το Αντιρατσιστικό Ν/Σ που πρόκειται να προωθηθεί για ψήφιση στο Ναό της Δημοκρατίας των Ελλήνων, όχι μόνον αγνοείται και ξεπουλιέται, με ανταλλάγματα, το ένδοξον της Χώρας μας, αλλά και στρέφεται, ενσυνείδητα, εναντίον της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... «Ο Ρατσισμός, κατά τον Πανεπιστημιακό, κ. Μέγα Λ. Φαράντο, είναι μια ανόητη θεωρία» ( «ΕΝΑΤΤΕΝΙΣΕΙΣ», σελ. 248 ).


Ζούμε σε μιά αλλοπρόσαλλη εποχή. Σε μιά σκοτεινή και επικίνδυνη, από καιρό, περίοδο για την ένδοξη Πατρίδα μας η οποία έδωσε τα φώτα σε ολόκληρο τον κόσμο και άλλαξε τον ρουν της ιστορίας του. Είναι πολλοί και οργανωμένοι οι οχτροί δίπλα μας, κατά το μεγάλο αγωνιστή, τον αείμνηστο Νικόλαο Ψαρουδάκη, (βιβλίο του «ΚΑΤΗΓΟΡΩ»). Όλα αρχίζουν να γίνονται αγνώριστα γύρω μας Κοιτάζουμε δεξιά μας και αριστερά μας και βλέπουν ξένες σημαίες και σύμβολα. Εχθρούς πολλούς να έχουν κάνει κατοχή στα χωράφι μας, και να καταπατούν τα Όσια και τα Ιερά μας. Το κακό οργανωμένο θριαμβεύει γύρω μας. Και όταν το κακό θριαμβεύει, τότε μόνον ό,τι είναι Ελληνοχριστιανικό μπορεί να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Ανάγκη να βρεθούν όλοι εκείνοι οι πολλοί που ανησυχούν, για τα όσα τεκταίνονται σε βάρος των Ιερών και Οσίων της Πατρίδας μας. Ανάγκη να βρεθούν όλοι αυτοί οι πολλοί που αγωνιούν για τις αιώνιες ένδοξες Ελληνορθόδοξες Χριστιανικές Παραδόσεις μας. Και όλοι μαζί να εντοπίσουμε και να χτυπήσουμε το κακό, όπου και αν ευρίσκεται. «Είτε τώρα μόλις φυτρώνει, είτε καρποφορεί». Να ανακαλύψουμε όλους εκείνους τους, ντόπιους και ξένους, εφιάλτες της Πατρίδας μας, που κινούνται, ενσυνείδητα, σε βάρος της, και να τους φράξουμε τα ανίερα σκοτεινά σχέδια τους.


Καλούμεθα να αντισταθούμε και να φράξουμε όλα τα Σατανικά σχέδια των όποιων δωσίλογων που άσκησαν και ασκούν Εξουσία, και να βροντοφωνάξουμε ένα ακόμη ΟΧΙ στα καταχθόνια σχέδια των Σατανικών διεθνών δυνάμεων, και γενικώς σε όλον αυτόν τον συρφετό των δυνάμεων του σκότους της απάτης, και του ψεύδους.


Οφείλουμε ως Έλληνες πολίτες να ερευνήσουμε αν, το προς ψήφιση αντιρατσιστικό Ν/Σ βασίζεται σε όλα αυτά τα απαράβατα στοιχεία ενός συντεταγμένου Έθνους - Κράτους, και αν διαπιστωθεί ότι η Χώρα μας οδεύει προς διάλυση, να αγωνιστούμε για την σωτηρία της. Πάντοτε οι αγώνες είναι οι ίδιοι, «υπέρ βωμών και εστιών. Για της Πατρίδος την ελευθερία».


Π. ΒΟΙΩΤΟΣ
-----------------------
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ;

Η Εκκλησία και ο Αρχιεπίσκοπος ουδέποτε ζήτησαν από την κυβέρνηση την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Αυτό τονίζεται κατηγορηματικά από την Εκκλησία της Ελλάδος.

Διευκρινίσεις για το θέμα έδωσε μάλιστα προχθές ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Αρχιεπισκοπής και Εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου κ. Χάρης Κονιδάρης σε παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega «Ανατροπή». Όπως είπε: «Η επίσημη Εκκλησία δεν ισχυρίζεται σε καμία περίπτωση ότι μέσω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου γίνεται μια προσπάθεια να φιμωθεί η φωνή της».

Και πρόσθεσε ότι «η Εκκλησία ουδέποτε παρενέβη στην κυβέρνηση ή σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό φορέα και ζήτησε την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Ούτε φυσικά ζητήθηκε από τον οποιονδήποτε η παρέμβασή της». Το κήρυγμα της Εκκλησίας, σημείωσε, που είναι το κήρυγμα του Ευαγγελίου, του Ιησού Χριστού, δεν προτρέπει σε μίσος κατά οποιουδήποτε ανθρώπου.

Ο κ. Χάρης Κονιδάρης τόνισε ακόμη πως η Εκκλησία δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβάται από ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Δεν φιμώνεται η φωνή της. «Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα ένας κληρικός να ομιλεί από τον άμβωνα και να κηρύττει το Ευαγγέλιο και άλλο να κηρύττει και να λέει στους πιστούς να πάρουν τα Καλάσνικοφ και να βγουν στους δρόμους και να θερίσουν κόσμο. Το ένα κήρυγμα είναι ορθόδοξου κληρικού και το άλλο κήρυγμα είναι Ταλιμπάν».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: