04 Νοεμβρίου, 2012

ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΟΔΟΥ TOY ΠΡΩΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


 Με ανοικτή ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, να αποφασίσει η ΙΕΡΑΡΧΙΑ
για την Επάνοδο με Εγκόλπιο τον Μοναχού Παντελεήμονα Μπεζενίτη. 
Όσοι αποφάσισαν να επαναφέρουν τον Μπεζενίτη με εγκόλπιο, θα εξηγηθούν 
σύντομα με τον Αγιο Εφραίμ. Να το θυμούνται!

Μακαριώτατε,

Εργασθήκατε σκληρά για να αποδείξετε ότι δεν θέλατε να είσθε ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανενός, αλλά ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Και τα καταφέρατε. Σας αγάπησε ο Πιστός Λαός. Και σας εκτίμησαν όλες οι Πτέρυγες της Πολιτικής για την απλότητα σας, για το στέρεο λόγο, για το απλό κήρυγμα σας. Και, ακόμη, και για αρκετές επιλογές Επισκόπων, με άριστο ήθος και ορθόδοξο φρόνημα.

Σας αγάπησαν για τον αφανή τρόπο της φιλανθρωπίας σας. Για τα φάρμακα, για τα Ιατρεία, ακόμη και για την «άφεση αμαρτιών», σε όσους στάθηκαν ΜΙΚΡΟΙ απέναντι Σας. Ε, τώρα, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να δεχθείτε την επαναφορά του Μπεζενίτη... Και να το θυμάστε: Θα γίνει νέο ανακάτωμα στην Κηφισιά και όχι μόνο. Και θα υπάρξουν πικρίες και εμπόδια στο Έργο των ΔΥΟ Μητροπολιτών, νέων ανθρώπων, που πέρασαν μέχρι σήμερα πολλούς σκοπέλους. ΟΧΙ τέτοιο λάθος.

 Και τούτο, όσο και αν φανεί αστείο: Ο Αγιος Εφραίμ, όπως τιμώρησε τον Μπεζενίτη που ανακάτεψε το Μοναστήρι, θα τιμωρήσει και ΟΣΟΥΣ (άραγε, γιατί;) θα τον επαναφέρουν! Θα το δείτε. ΑΝΟΙΚΤΗ, ΦΑΝΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για να ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ!

Ν.Α. 2/11/2012

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: