17 Οκτωβρίου, 2012

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ROMFEA.GR!

Για ακόμη μία φορά η Romfea.gr, το μεγαλύτερο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων στη χώρα, κατακτά την πρωτιά χάρη στην αγάπη των αναγνωστών και τις αποκλειστικές ειδήσεις που πολύ συχνά πια φέρνει στην επιφάνεια. Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί: 

Το άρθρο - παρέμβαση του Μητροπολίτη Σιατίστης με τον τίτλο "Πυρά Σιατίστης Παύλου για ''Corpus Christi'' και ''Χρυσή Αυγή'' είχε (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google analytics) σχεδόν 40.000 "μοναδικούς'' επισκέπτες ενώ η είδηση διαμοιράστηκε μέσα από τα social media (Facebook, twitter) περισσότερες από 5.500 φορές! 

 Η Romfea.gr πολύ τακτικά πια σπάει το φράγμα των 22.000 μοναδικών επισκεπτών (unique users) και η ανταπόκριση του κοινού για τα άρθρα και τις ειδήσεις της συμπυκνώνονται σε έναν αριθμό: 1.000.000 σελίδες της διαβάστηκαν ΜΟΝΟ την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 από τους χιλιάδες αναγνώστες που μας επιλέγουν για την καθημερινή Εκκλησιαστική τους ενημέρωση. Ευχαριστούμε κυρίως εσάς τους αναγνώστες για την αγάπη και την προτίμησή σας. Ευχαριστούμε και τα μεγάλα και αναγνωρισμένα Μ.Μ.Ε. της χώρας, έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, (Τα ΝΕΑ, Έθνος, in.gr κ.λπ.) για την στήριξή τους, καθώς τηρούν τη δεοντολογία και αναφέρουν την Romfea.gr ως πηγή των Εκκλησιαστικών ειδήσεων που δημοσιεύουν. 

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας αποκλειστικά από το χώρο των εκκλησιαστικών ειδήσεων.

Φιλικά,
Η συντακτική ομάδα της Romfea.gr
---------------------------
Εμείς από το Ιστολόγιό μας ευχόμεθα μεγαλύτερες επιτυχίες 
προς δόξαν Θεού και ωφέλεια ψυχών. Συγχαρητήρια!

Π. ΒΟΙΩΤΟΣ
Voiotosp.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: