22 Ιουλίου, 2012

ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ: ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

 
Φόβους για «κοινωνική έκρηξη στην Ευρώπη» με φόντο τις διαμαρτυρίες στην Ισπανία, η οποία αντιμετωπίζει σφοδρή οικονομική κρίση, εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Bild.

«Οι διαδηλώσεις στην Ισπανία δείχνουν ότι απειλείται κοινωνική έκρηξη εξαιτίας του υψηλού ποσοστού ανεργίας των νέων στη Ευρώπη», τόνισε ο Σούλτς. Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου τάχθηκε υπέρ της γρήγορης «εφαρμογής νέων ευρωπαϊκών προγραμμάτων για να δημιουργηθούν επιτέλους θέσεις εργασίας για τη γενιά αυτήν».

Ο Σούλτς υπογραμμίζει ότι η κατάσταση στην Ισπανία δε συγκρίνεται με αυτήν στην Ελλάδα: «η χώρα έχει στέρεες βιομηχανικές βάσεις και μια καλά οργανωμένη δημόσια διοίκηση», πρόσθεσε ο γερμανός σοσιαλδημοκράτης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σουλτς

Αν πραγματικά φοβάστε κοινωνική έκρηξη στην ευρώπη καλά κάνετε αλλά δεν φτάνει μονάχα αυτό.

Πρέπει και η χώρα που εκπροσωπείτε και έχει γίνει ο ντάβατζης της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, της Ισπανίας και τελευταία της Κύπρου, ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ μέσω της ΦΡΟΪΛΑΪΝ ΜΕΡΚΕΛ οτι το μνημόνιο δεν βγαίνει μας τελείωσε... ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.

Ας βρούμε άλλη συνταγή εξυγίανσης!!! Πριν να είναι πολύ αργά για όλη την Ευρώπη.

Καλημέρα κ. Σούλτς.

Β. ΑΜΕΤΟΧΟΣ